Michał_Szulkin Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 niestety tyle było otym postow ze ciezko jest mi cokolwiek znalesc. dostałem do kolegi ten coolerek ale bez instrukcji obsługi i teram mam kilka problemow. 1.do płyty bez otworów w ktora strone maja isc strzałki tego duzego mocowania ( i czy ma to jakies znaczenie?? ) 2.jak mampodkłądke CS czy odklejic te białe paskowe gompeczki? 3. czy moze byc ta podkłądka 4. po instalacji tak na oko wynik w stresie jak na boxowym wentylatorku dlatego mysle ze cos zrobiłęm zle ( roznica w stresie temperatur z diody i prcesora to 44/59 weic weicej niz na boxowym 53/60 w duze uay w stresie a teraz jest o kilka stopni chłodniej w pokoju). prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 1.strzalki w kierunku napisu socket 2. tak 3. tak jak odkleisz te gabki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 weilkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...