Piszczel Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Nareszcie udało mi się puścić kompa nieco wyżej niż FSB142. Wcześniej miałem jakieś ograniczenie przy AGP/PCI 72/36. Teraz idzie nawet na 79/39 :twisted: . Nareszcie - torturuje ten sprzęt od 2 miechów i fkońcu :D . Właściwie to nawet nie wiem co pomogło. Wygląda na to że była to kwestia wygrzania elementów. Bo na ustawieniach które mam aktualnie to miesiąc temu nie dało się tego wycisnąć :evil: Nawiasem mówiąc chipset mi się gzreje bardziej niż wtedy 8O . Tak się cieszę że nie wiem co. Droga otwarta do katowania proca :lol: Nie wiem czy to możliwe ale może pomogła eliminacja drgań :!: Aha zdjąłem też Copershima :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Trzeba to bylo w osobnym topicu ? BTW, na pewno pomoglo ci zdjecie CSa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Nareszcie udało mi się puścić kompa nieco wyżej niż FSB142. Wcześniej miałem jakieś ograniczenie przy AGP/PCI 72/36. Teraz idzie nawet na 79/39 :twisted: . Nareszcie - torturuje ten sprzęt od 2 miechów i fkońcu :D . Właściwie to nawet nie wiem co pomogło. Wygląda na to że była to kwestia wygrzania elementów. Bo na ustawieniach które mam aktualnie to miesiąc temu nie dało się tego wycisnąć :evil: Nawiasem mówiąc chipset mi się gzreje bardziej niż wtedy 8O . Tak się cieszę że nie wiem co. Droga otwarta do katowania proca :lol: Nie wiem czy to możliwe ale może pomogła eliminacja drgań :!: Aha zdjąłem też Copershima :!: Czesto tak jest, czlowiek 'ruszy kabelkami' w kompie, a zaczyna dzialac to co wczesniej nie dzialalo ;) Na powaznie to pewnie chodzilo o wygrzanie elementow, na to trzeba czasu. Na poczatku pamietam ze na magistrali 153 komputer mi sie nie uruchamial, a teraz bez problemu Windows sie laduje na magistrali 160. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 z tym wygrzaniem to fakt na poczatku nie chciel chodzic na 147 a teraz biega na 163 moze jak tak pochodzi to pojdzie na 166 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Osobny topik bo tak strasznie się cieszę :D . Robiłem przy tym 2 miechy i w końcu wysiłki nie poszły na marne. (a już miałem się poddać) - może się komp przestraszył go go nie będęużywał (dostał kiedyś kilka bootów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...