Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Moj pierwszy post na nowym forum :D Robilem test mojej karty graficznej (gf2mx 32MB- sparkle), Tak jak sie spodziewalem w 32 bitach ona nie daje jednak rady, natomiast jak na taka slaba karte w 16 bitach zachowuje sie calkiem poprawnie. Caly opis jak przeprowadzic test jest tu - http://benchmark.pl/ranking.php?a=l&id_games=20 Moje wyniki sa nastepujace: HIGH QUALITY - 55 fps :( NORMAL - 87fps :wink: FAST - 100fps :D Jakie macie WY i na jakim sprzecie. Moj konfig: C1.2 @ 1.5, 256 sdram, gf2mx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ach, Wy leniuchy :P Powiedzcie chociaz czy wogole zamierzacie mierzyc swoj komp w tym benchmarku ? Kto sie deklaruje ? DJ- masz teraz okazje bo ostatnio chciales :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Robilem juz tescik w Wolfie...ale dokladnie nie pamietam wyniku...oscylowal w granicach 50 klatek... Przy ustawianiach: 1024x768, 32bit, max detale...- WinXP Config taki jak ponizej... Moze sie pokusze o zrobienie nowego testu...w sumie tamten robilam na referencyjnych sterownikach a teraz mam najnowsze od Herculesa....zobacze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ...i jeszce jedno - czy czasem taki poscik nie podchodzi pod dzial software? P.S. Keares - mowi Ci cos nazwisko Man? Sory ze tak publicznie...ale chyba nikogo nie urazilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Nazwisko Man mi nic nie mowi. A co do lokalizacji tego topica to masz faktycznie racje. Ale tak tu narazie malo osob, ze jeszcze jedynie na Hardware&podkrecanie jest sens cos umieszczac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ja nie robie testow bo mam jakas dziwna versje chyba to jest 1.0 lub beta. Gre skonczylem cala grakac 800x600 32bit High Quality. I ani razu mi nic nie zacinalo no moze raz w lesie ale tam nawet na radku 85 sie cielo!. A nie robie testow bo mam jakies dziwne wyniki raz 60fps drugi raz 15!. nie wiem co jest , a tam wali mnie to! . Ale w Q3A mam 130fps na HQ 800x600 32bit z TIMEDEMO 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Na jakim sprzecie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ja mam na athlonie xp 1500+, gf2ti ,k7s5a, 256ddr na fast jakies 115fps na pokreconym nie sprawdzalem w 1024x768 jest jakies 113fps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 aha kaeres widze ze se zapodales 256ramu :P i co 0 roznicy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 aha kaeres widze ze se zapodales 256ramu :P i co 0 roznicy :roll: Roznica jest np. w winXP, w 3dmarku jakies 100 pkt, w q3 jakies 100 fps do przodu, z 310 podbilem do 420 w 320x240 :) We wszystkich grach juz mi doczytuje tak czesto z hdd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 wow 100FPS tylkkko szkoda ze w tak niskiej rozdzialce. A w 1024x768 sa jakies skoki FPS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 nie lykam ze 100fps mi w 640 w q3 dokupienie 128mb ramu kosci dalo 5 fps gora, a to ze dysk sie mniej meczy to wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 nie lykam ze 100fps Powaga, przeciez pamietasz co pobijalismy rekordy i ostatni moj rekord byl 310, a teraz mam 420 fps :) Jest roznica, moze w innych grach niezauwazalna w fps ale gra sie plynniej, chocby ze wzgledu na odciaznienie hdd. No i oczywiscie dla mojego winXP jest to kop niesamowity bo na 128 ram chodzil troche koslawo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 nie lykam ze 100fps Do cytowania służy przycisk "cytuj" a nie pochyła czcionka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 nie lykam ze 100fps Do cytowania służy przycisk "cytuj" a nie pochyła czcionka :P E tam, to samo i mniej roboty jezeli niechce calego posta cytowac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 nie podoba mi sie tutaj :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 nie podoba mi sie tutaj :( Dlaczego :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a mi sie podoba 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a mi sie podoba 8)Chociaz w tym sie mozemy zgodzic :P Proponuje pax :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Mi tez sie podoba. EDDY wiedzialem ze wrocisz. Co z Tonym 3?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 W high mam 50,3FPS resztę testów zrobię jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 W high mam 50,3FPS resztę testów zrobię jutro.JAKI SPRZET ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 OK - mam testy - zostaly one jednak wykonane gdy bylem zalogowany w necie. Komp chodzi o 3 dni wiec pamiec byla lekko zasyfiona. Tescik zrobilem na standardowych ustawieniach w biosie ( niedawno robilem upgrade i nie chcialo mi sie kombinowac) zestaw jak ponizej. High Quality: 800x600 - 45,1 1024x768 - 45,8 1280x1024 - 43,5 1600x1200 - 38,6 Moze jeszce w nocy pokombinuje 8O , albo jutro z rana :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 To zrob jeszcze potem testy na normal i fast. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 To zrob jeszcze potem testy na normal i fast.Jezeli to do mnie - to raczej nie bede robil tych testow. W przypadku Kyro 2 nie ma to najmiejszego sensu. Wyniki beda bardzo zblizone do tych z HQ. Kyro to karta ktora pokazuje swoje prawdziwe oblicze wlasnie przy max detalach i wyokich rozdzielczosciach. Wtedy pomaga jej "spryt" - czyli ciekawy sposob renderingu. Na tej karcie poprostu nie ma sensu grac na niskich detalach i niskich rozdzielczosciach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 No to mam juz "oficjalne" testy zrobione jednak tylko w QH i roznych rozdzielczosciach. konfig: Duron 800@1001(6,5x154) pamieci synchronicznie CL2, T1, fastest Kyro II 175/175 - czyli nominalnie RTCW HQ: 800x600 - 52,9 1024x768 - 52,2 1280x1024 - 49,8 1600x1200 - 42,4 To by bylo na tyle...ide w kimke :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 No to mam już pełny test w standardowych rozdzielczościach: FAST: 77.3 FPS NORMAL: 57.3 FPS HIGH: 51.1 FPS Ciekawe, że high mi się zwiększył w stosunku do wczorajszych wyników :D Te wyniki osiągnąłem bez jakiegokolwiek podkręcania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 No to mam już pełny test w standardowych rozdzielczościach: FAST: 77.3 FPS NORMAL: 57.3 FPS HIGH: 51.1 FPS Ciekawe, że high mi się zwiększył w stosunku do wczorajszych wyników :D Te wyniki osiągnąłem bez jakiegokolwiek podkręcania. Podaj konfig - bo za nic w swiecie nie moge znalesc go na Twojej stronie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 No to mam już pełny test w standardowych rozdzielczościach: FAST: 77.3 FPS NORMAL: 57.3 FPS HIGH: 51.1 FPS Ciekawe, że high mi się zwiększył w stosunku do wczorajszych wyników :D Te wyniki osiągnąłem bez jakiegokolwiek podkręcania. Bardzo prosze o podawanie konfigow bo z tego to nic nie wynika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 ja mam na athlonie xp 1500+, gf2ti ,k7s5a, 256ddr na fast jakies 115fps na pokreconym nie sprawdzalem w 1024x768 jest jakies 113fps Nyny, ale o jakiej grze mowisz, o q3 czy o wolfie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...