sector Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ktos cos o tym slyszal ? wiecie po ile bilety? idzie ktos? ;) btw. czy ktos wie gdzie mozna kupic te bilety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 mozliwe ze ja bede szedl, bilety gdzies slyszalem ze 5 zeta ale cos mi nie chce sie w to wierzyc wiec lepiej jescze poszukac info o tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ciekawe czy beda te panienki z teledysku satisfaction :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 mozliwe ze ja bede szedl, bilety gdzies slyszalem ze 5 zeta ale cos mi nie chce sie w to wierzyc wiec lepiej jescze poszukac info o tym :)sluchaj mozesz sie odezwac na gg do mnie ;-) ja bylbym zainteresowany :) no i jakbys mogl sie dowiedziec ile te bilety. 5zl to nie mozliwe bo eska je tez rozdaje wiec imo mega lol jakby rozdawali bilety po 5zl ;) predzej po 50zl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...