reed Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Poszukuje posiadaczy tej starszawej juz gierki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 mam, a co chodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 O to zebym ja ja mial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Hmm, tez bym chcial :) Pamietam tylko demko tej gry. Cudowne !!! Na dc++ nie moge jej znalezc bo wyswietla mi tylko Jedi outcast lub kapelke hh. A w wersji PL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Hmm, tez bym chcial :) Pamietam tylko demko tej gry. Cudowne !!! Na dc++ nie moge jej znalezc bo wyswietla mi tylko Jedi outcast lub kapelke hh. A w wersji PL ? Nie udalo mi sie znalezc tej gierki , nigdzie :( tzn raz udalo mi sie ja namierzyc na Allegro, ale gostek ja kupil przede mna, i nie chcial odsprzedac, ani nic innego z nia zrobic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Ok, hehe 2 dni temu sciagnalem ja sobie na eMuli i musze powiedziec ze jest superextrawyjechana :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Ok, hehe 2 dni temu sciagnalem ja sobie na eMuli i musze powiedziec ze jest superextrawyjechana :) :) :)pierwsza gra z AntyAliasingiem i to programowym :D - ogólnie full wypas - szkoda że nie będzie 2giej części :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Kumpel ma orginałke kupił na Bornholmie !!!!!!!! Maniak :) Gra naprawde fajna i ten enigine voxelowy :) Kolega jednak napewno jej nie udospteni bo nie ma neta a pozatym jest teraz na wakacjach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 W sumie te poprzednie posty nieco stare sa... :) A jak to wogole z ta 2ga czescia :?: Screeny kiedys widzialem. Prace przerwali :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 z tego co gdzieś czytałem to Infogames przerwało prace nad grą :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Gierke juz mam, sorry ze zapomnialem napisac o tym. Po dluuuugich poszukiwaniach w koncu ja kupilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...