dade Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 cze to znowu ja a mam pytanko o zasade dzialania poczty zeby dla klku gosci w sieci uruchomic poczte na wlasnym serwerze ktory stoi na linuksie to musze miec oficjalna domene zarejestrowana wnecie czy jak bo nie kapuje czy moze wystarczy mi moj zewn adres ip plizzzzzzzzzzzz pomozcie bo mnie to strasznie meczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Wystarczy zewnetrzny adres ip i dobrze skonfigurowany serwer poczty. Google wypluje ci mase stron dotyczacych konfiguracji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 czy sendmail umozliwia takie uslugi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Po pierwsze po kiego zakladasz 2 posty w sprawie tego twojego sandmaila? Po drugie idz sobie na google.pl i tam wpisz zapytanie co cie interesje. Tak miedzy nami to ja bym sie wsydzil zadawac takie pytania. Najpierw to bym poczytal dokumentacje sendmaila i sprawdzil "czy sendmail umozliwia takie uslugi" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 po pierwsze dlatego ze tamten dotyczyl z lekka troszeczke czego innego po drugie gdybym mial czas to bym poszukal, a lopatologicznejm wykladni konfiguracji sendmaila raczej nie znajde po trzecie to od czego jest forum, moze calkiem je zlikwidowac i wdupic alias do googla a po czwarte to mie zycie zmusza do takich glupot bo w ciagu niecalego tygodnia mam przejac administracje serverem w firmie maskarade sambe oczywiscie podstawy opanowalem ale sendmaila za cholere nie moge a server pocztowy u nas stoi na tym gownie i w dodatku my hostujemy kogos a ten ktos nas calkiem nie wiem o co chodzi Prosilem tylko o zarys jak dzialaja usługi pocztowe, zebym mogl sobie to wyobrazic a nie o wymadrzanie sie pozdr i dziekuje za takie forum!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Brawo umiesz liczyc do czterech ;) Po piate: jesli ty masz sie tym opiekowac co mowisz to niechcialbym byc prze ciebie hostowany :) Po szoste: forum jest zeby pomagac a nie przepisywac dokumentacje sendmaila :P Milo bylo poznac pana "admina" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 widze ze pyskowac potrafisz, pomagac niestety nie, szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jako ze rozmowa prowadzi do nikąd - EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...