Skocz do zawartości
KaT

Taki mały LOL :D

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadl ostatnio do mnie kumpel, a ze posiada w domu amige500 i 486 sx 25 mhz lubi sobie u mnie popykac. Cos tam bylo nie tak wiec krzycze do niego z drugiego pokoju "kliknij start i wybierz uruchom ponownie"

Po 2 minutach on do mnie "ej nic sie nie zrestartowalo".

No to ide i co widze :)))

Koles kliknal start, potem kliknal uruchom, i wpisal wyraz PONOWNIE i dal ok :D

Myslalem ze umre :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a pamietacie te czasy gier takich jak Dune2 Another world albo supaplex???

Ja siegam pamiecia nawet dalej :) Wymieniles 3 bardzo dobre gry, mam je. A jak ktos nie ma to ->http://www.the-underdogs.org/

ehh staredobre czasu :D Grajac dune i dune2 spedzilem naprawde wiele dni :D Another world i flashback, az sie lzeka w oku kreci, ten klimat :D

A pamietacie x-wing, Defender of the crown, stunt car racer, street rod ?

Boze, ile to sie w podstawowce w to gralo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh ... klasyka, pamietam jaz pierwszy raz zobaczyłem w Joystick-u na TVP1 Fleszback-a albo X-winga, wtedy zapragnełem mieć swojego PC-ta za ... wszelką cene ... to były zupełnie inne czasy, może lepsze ... teraz młody człowiek kupi komputer i nawet niebedzie wiedział ze takie gry kiedykolwiek istniały, nawet by niezechciał w nie zagrać !.Nowe pokolenie nigdy niezazna zafascynowania tak prostymi jak na nasze czasy grami z których płynoł miód w czystej postaci i myślało sie o nich za kazdym razem siedząc w szkole na lekcji lub gdy sie zamykało oczy ...

Teraz tylko same lipy sie robi, tylko super realistyczna grafika a zero Tego klimatu :?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi