KaT Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Wpadl ostatnio do mnie kumpel, a ze posiada w domu amige500 i 486 sx 25 mhz lubi sobie u mnie popykac. Cos tam bylo nie tak wiec krzycze do niego z drugiego pokoju "kliknij start i wybierz uruchom ponownie" Po 2 minutach on do mnie "ej nic sie nie zrestartowalo". No to ide i co widze :))) Koles kliknal start, potem kliknal uruchom, i wpisal wyraz PONOWNIE i dal ok :D Myslalem ze umre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 :D :twisted: :lol: hahahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 dobre... naprawde dobre... :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Niezla jazda... :) dobrze ze znalazl przycisk start bo jakby zaczal szukac gdzies poza kompem to... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Hehe trzeba mu wybaczyc skonczyl edukacje komputerowa na dosie i norton commanderze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Dobry w ryj !!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 hehehhshs niezly >:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 :) :lol: :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Poprostu mocarz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 lol :lol: :lol: :lol: zdolny chlopak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 LOLmam taki maly OT do Grahama_ : Ile masz w 3d marku 2001 se ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ja obstawiam 0.23 - 0.25 pkt. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Dos i nc byly cool heh zaluje ze wywalilem mojego 386 na smietnik :cry: a pamietacie te czasy gier takich jak Dune2 Another world albo supaplex??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 BUAHAHAHAH :!: ZLEJE SIE W PORTY NORMALNIE :wink: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 BUAHAHAHAH :!: ZLEJE SIE W PORTY NORMALNIE :wink: :lol: :lol: :lol:byle nie w porty usb czy com :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 a pamietacie te czasy gier takich jak Dune2 Another world albo supaplex???Lezka sie w oku kreci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 :D :twisted: :lol: hahahaha...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a pamietacie te czasy gier takich jak Dune2 Another world albo supaplex??? Ja siegam pamiecia nawet dalej :) Wymieniles 3 bardzo dobre gry, mam je. A jak ktos nie ma to -> http://www.the-underdogs.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a pamietacie te czasy gier takich jak Dune2 Another world albo supaplex??? Ja siegam pamiecia nawet dalej :) Wymieniles 3 bardzo dobre gry, mam je. A jak ktos nie ma to ->http://www.the-underdogs.org/ ehh staredobre czasu :D Grajac dune i dune2 spedzilem naprawde wiele dni :D Another world i flashback, az sie lzeka w oku kreci, ten klimat :D A pamietacie x-wing, Defender of the crown, stunt car racer, street rod ? Boze, ile to sie w podstawowce w to gralo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ehh ... klasyka, pamietam jaz pierwszy raz zobaczyłem w Joystick-u na TVP1 Fleszback-a albo X-winga, wtedy zapragnełem mieć swojego PC-ta za ... wszelką cene ... to były zupełnie inne czasy, może lepsze ... teraz młody człowiek kupi komputer i nawet niebedzie wiedział ze takie gry kiedykolwiek istniały, nawet by niezechciał w nie zagrać !.Nowe pokolenie nigdy niezazna zafascynowania tak prostymi jak na nasze czasy grami z których płynoł miód w czystej postaci i myślało sie o nich za kazdym razem siedząc w szkole na lekcji lub gdy sie zamykało oczy ... Teraz tylko same lipy sie robi, tylko super realistyczna grafika a zero Tego klimatu :? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 :D :lol: :D :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...