_HuBi_ Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Witam! Na procu w stresie mam 51*C a w idle 43*C czy to nie za duzo bios mam standardowy czy to on moze tak zawyzac temperature?? I CZY ONA JEST WOGOLE ZAWYZANA?? Dodam ze moj proc ma serie FTK4C = 1.65V Ale obnizylem do 1.6V z powodu artefaktow w grach i zbyd slabej zasilki(przed zmiana napiecia bylo jaszcze cieplej bo 53*C :!: :!: Prosze o pomoc!!! RATUNKU :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Może masz kiepsko wentylowaną obudowę? Zobacz o ile spada temperatura przy otwartej obudowie. Artefakty na standardowym taktowaniu? Coś jest bardzo niedobrze. Albo źle coś skonfigurowałeś, albo Twój zasilacz nie wyrabia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 na nie kreconym masz tyle jak tak to radze ci zmienic wentylator :) na np Pentagrama, Zalmana itp ja max w stresie mam 44C na 3200+ zalman na low Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ogulnie jak nie kręcisz to ta temp. nie jest taka zła moze na takiej chodzić, ale zawsze lepiej obniżyc temp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 na nie kreconym masz tyle jak tak to radze ci zmienic wentylator :) na np Pentagrama, Zalmana itp ja max w stresie mam 44C na 3200+ zalman na low Na pewno nie w te ostatnie upały. No chyba że masz klimatyzację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...