marmalek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zamówiłem tą zabawkę i próbowałem się czegoś o niej dowiedzieć. Niestety nigdzie włącznie ze stroną producenta nic nikt nie wie. Czy jest może ktoś kto ma taką kartę lub wie gdzie jest w miarę dokładnie opisana. .Najpopularniejsza jest 128 bit-owa, a o 256-bitowej głucho i ciemno wszedzie. :oops: [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zamówiłem tą zabawkę i próbowałem się czegoś o niej dowiedzieć. Niestety nigdzie włącznie ze stroną producenta nic nikt nie wie. Czy jest może ktoś kto ma taką kartę lub wie gdzie jest w miarę dokładnie opisana. .Najpopularniejsza jest 128 bit-owa, a o 256-bitowej głucho i ciemno wszedzie. :oops: [/b] A wogole istnieje cos takiego jak 256-bitowa?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ke :?: A teraz kumam To jest Radeon 9600XT 128MB/128bit ram, 256bit jest procesor graficzny. Taka mała zmyłka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...