Kol Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 MAm problem z podkręceniem mojego FX 5200 128 bit 128 ddr, uzywam programu riva tuner i kiedy wchodze do menu Low level system tweaks i nie moge zaznaczyc opcji Enable low level hardware overlocking(poniewaz niejest ona podswietlona), Prosze moglibysci mi powiedziec dlaczego tak sie dzieje wiem ze mozna podkrecic mojego FX`a za pomoca tego programu tylko nie wiem jak z gury dzienks 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 w dolnej części jest over a pozatym najpierw poszukaj i poczytaj jest o tym b.dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Gdy juz wejdziesz tam gdzie mowiles klikasz na to Enable....i masz tam zakladki Reboot i Detected Now jesli zaznaczysz Reboot komp sie uruchomi ponownie i bedziesz mial dostepne O/C ,natomiast jesli klikniesz w Detected Now bedziesz mogl od razu krecic karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...