opentany Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Witajcie :) Mam takie pytanko Chce sobie zmiejszyc jedna partycje, a druga powiekszyc wlasnie tym programem (Partition Magic 8) tylko nie wiem czy bede musial pozniej sformatowac te dyski :?: :?: :?: Czekam na odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Wszystko możesz zrobić na żywca bez jakiekolwiek formatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Wszystko możesz zrobić na żywca bez jakiekolwiek formatu. I wlasnie za to kochamy PM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 no to fajnie jak nie bede musial robic formata dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Lepiej zrob sobie kopie na wszelki wypadek :) moze w tym momencie jak bedziesz cos robic na partycjiach to wylacza Ci prad i moze byc problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 juz zrobilem i chodzi, tak myslalem ze mozna tak zrobic bo ten programik to ladny kombajn nara dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mega-Watt Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Dokładnie. Teraz bede omijal PM szerokim lukiem, to nie pierwszy raz jak cos spieprzyl. Do Kaeresa: nie jestem lamerem i obsluga takiego prostackiego programu jak PM nie jest dlamnie zadnym problem wiec nie proboj tutaj winy zwalic na moja niewiedze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Tak to bywa. Jednemu program dziala OK, a innemu robi figle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...