szyno Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Witam, Jestem nowy na forum.Wszystkich witam i mam nadzieję,że mi pomożeci, a ja będe potrafił pomóc innym. Ale do rzeeczy. Mam AMD 2400+ na EPoXie 8rda+. Ale procek mi się niemiłosiernie grzeje-norma dla niego to 53-55 bez jakiegokolwiek obciążenia.Oczywiście na nominalnych ustawieniach(bez podkręcania) Jak się pogra 30min. w GTA III to skacze do 58.Dodam,że procek jest z wentylatorem i radiatorem z BOXa,czyli powinno byc ok.Co mam z tym zrobić. Po 25 minutach w Prime95 Torture Test osiąga 64 stopnie i robi mi za farelkę na nogi to też jest OK???? Szymon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 No i jest to norma, jeśli nie ma restartów to nie przejmowałbym się specjalnie. Możesz ew. przesmarować proca lepszą pastą (nie silikonem) i założyć jakiś wyciągający wiatrak do obudowy. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Temperaturki takie sobie. Na na tej samej płytce bez (+) z procem @ na 2600+ na WhisperRocku mam jak teraz siedzę w necie 40 a przy obciążeniu 50-52.W budzie jeszcze posiadam 2 wentyle. Z takimi temp. proc może pracować, ale jak byś chciał żeby było lepiej to zmień boxa i dożuć jakieś wentylki do budy powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Mozesz jeszcze zeszlifowac radiator papierem wodnym zawsze to jakies stopnie w dol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...