CriXu Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Witam! Mam zamiar kupic płytę główna Abit NF7-S (v2.0) - i mam problem z kupieniem do niej pamieci..... zastanawiam sie nad: Kingston HyperX DDR 256MB PC-333 (KHX2700/256) CL2 lub GeIL 256MB PC-400 CL2.5 i nie wiem czy lepiej wybrac 333 na CL2 czy 400 na CL2,5 (niestety jestem ograniczony finansowo)..... jak myslicie na ktorej kostce komp bedzie lepiej chodził i lepiej sie podkręcał... (procka bede miał Bartona 2600+).... w sumie to az tak nie zalerzy mi na podkrecaniu (pewnie komp bedzie chodzil bez podkrecania - poniewaz bede bał sie spalenia procka) ale i tak proszę o rady ktory bedzie do czego lepszy...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kij@n Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ej orietujesz sie tutaj,bo ja pierwszy raz jestem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ej orietujesz sie tutaj,bo ja pierwszy raz jestem:Dco wnosi twój post do topicku?? forum jest banalne ;] nie ma w czym sie orjetowac. bral bym, GEIL bedzie jechal na cl 2 ;] jezeli znizysz go na 333 :) wiec na jedno wychodzi :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jasne ze GEIL, zawsze to 400MHz a tak jak mowił @wadim jak bedziesz jechał na 333MHz to powinny pojsc na CL2.0. PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jasne ze GEIL, zawsze to 400MHz a tak jak mowił @wadim jak bedziesz jechał na 333MHz to powinny pojsc na CL2.0. PEACEJasne ze GEIL, zawsze to 400MHz a tak jak mowił @wadim jak bedziesz jechał na 333MHz to powinny pojsc na CL2.0 a jak pozniej bedziesz chciał puscic wyrzej CPU to przydadza sie pamieci taktowane wyzsza czestotliwoscia. PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...