necki Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Czy ktoś posiada przypadkiem instrukcjędo tego biosa(award 6.00 PG), bo nigdzie nie mogę jej znaleźć. Nawet na oficjalnej stronie www.award.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesieq Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ja mam to samo, po co ci wogole instrukcja? Ja tam ide na intuicję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necki Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 HEHEH Ja też tak robiłem ale coś misie komp zaczoł sypać :) więc wolałbym dokładnie wiedzieć co jest do czego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesieq Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 jak sie wali to zworka CMOS i dalej kombinujemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necki Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Wiem Wiem. Szukałem już ale niestety nie znalazłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...