dzieciol4 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 czesc podlaczylem sobie tego radeonka do telewizora. Wszystko jest w porządku do momentu aż nie włączę jakiegoś filmu. Nie wiem dlaczego ale na monitorze film "leci" i widać go normalnie a na telewizorze nic nie widać w miejscu filmu (czarny obszar). Dlaczego tak się dzieje? To wina sterowników czy ustawień ? (sterowniki omega 2.5.51) dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 czesc podlaczylem sobie tego radeonka do telewizora. Wszystko jest w porządku do momentu aż nie włączę jakiegoś filmu. Nie wiem dlaczego ale na monitorze film "leci" i widać go normalnie a na telewizorze nic nie widać w miejscu filmu (czarny obszar). Dlaczego tak się dzieje? To wina sterowników czy ustawień ? (sterowniki omega 2.5.51) dzieki za odp. ustaw TV jako wyświetlacz nadrzędny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Pierwsza rzecz to : SZUKAJKA NIE GRYZIE !!! Było już kilka razy. A odpowiem bo krótko jest :wink: Zakładka Ekrany w sterowniku i trzeba ustawić jako podstawowy TV i po klopocie. Teraz filmy bedziesz oglądał na TV a na monitorze ciemność :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 a tam nie gryzie mi prawie palce odgryzla :) a nie mozna zjesc ciastka i miec ciastka? tzn. nie mozna widziec na monitorze i na tv filmow na raz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...