M@rT!N Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 No wlasnie , czym mozna bezpiecznie wyczyscic pozostalosci po pascie(Arctic Silver3) na procku , pobabrane jest tez poza jadrem proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 szczoteczka kran mydełko i do roboty http://www.dzikie.net/index.php?mode=1&cel=higiena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Jejuuu Było, chyba nawet wczoraj - po szukaj sobie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 znalazlem tylko aceton i zmywacz do paznokci a mozna np..spirytusem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Zmywacz odpada - zawiera natłuszczacze, chyba że weźmiesz taki najtańszy. Ale najlepszy będzie czysty aceton - tylko uważaj na plomby gwarancyjne - u mnie zlazły w momencie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 ok dzieki!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Ja zmyłem denaturatem i najzwyklejszą chusteczką higieniczną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...