johhnie walcker Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Tak jak w topicku pilna sprawa chcialbym sie dowiedziec jaka plyte mam kupic - bo testow na nacie jak na lekarstwo jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollo_666 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ja za kilka dni też własnie sie przesiadam na platforme 64 bit (athlon 64 3000+) i mam zamiar kupić MSI K8N Neo Platinum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ja za kilka dni też własnie sie przesiadam na platforme 64 bit (athlon 64 3000+) i mam zamiar kupić MSI K8N Neo Platinum Nie przeszkadza Ci to, że ta płytka jest od MSI? Bo sam się zastanawiam pomiędzy Epoxem a MSI, pierwsze ma renome firmy i świetne kręcenie, a drugie sporo lepsze wyposażenie, ciekawe rozmieszczenie elementów na płycie oraz dziury do montażu wokół chipsetu (na epoxie zostaje tylko montaż klejem). I na prawde nie wiem co lepsze :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ja bym bral epoxa na twoim miejscu i to takiego na NF3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 ten temat już był szukacjcie a znajdziecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...