Skocz do zawartości
Nexer

Szukaj w temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem chwile ale nic takiego nie znalazłem tutaj więc daje ten topik :/ (bo jakby coś takiego było to już pewnie dawno ta opcja istniała)

Ostatnio coraz częściej spotkać można nawałnice topików z więcej niż 20 stron. Przeszukanie tych 20 stron to kupa zmarnowanego czasu (gdzie X% to problemy, X% kłótnie itp...). Czy jest możlwiość by ktoś dorobił taką opcje jak - szukaj w danym temacie ? Rozw. te mogłoby być podobne do tego "Znajdź wszystkie posty x usera", czyli po napisaniu słowa które szukamy wyświetli się nam takie coś jak tu z podświetlonym słowem które szukamy :

http://forum.purepc.pl/search.php?search_author=x (hymm wpisałem te X for joke a tu akurat pytanie o crack :> umknęło moderatorom :> ?)

Jak dana wiadomość nas zainteresuje, to kolejna możliwość przejścia do danego tematu i otwarciem go dokładnie na tym poście i też z podświetlonym danym słowem.

Ułatwiłoby to przeszukanie fora + jak ktoś napisze - "co trzeba zrobić by stało się X rzecz, bo ja nie wiem a nie chce mi się czytać 666 stron :/" można by odrazu było skasować (dzięki właśnie takim pytaniom zwiększa się topik o kilka stron).

(Wiem że da się w szukajce podać by wynik został wyświetlony jako posty, ale po co mam przeszukiwać cały dział, skoro np. pamiętam jak brzmiała wiadomość ale nie pamiętam na której stronie była :/)

To wszystko :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze (znowu) sie czepiam, ale...

Sgj:

Wrzuc sobie na ekran caly topik "modding desktopu" z modyfikacji w taki sposob w jaki piszesz.

Dodaj sobie do tego moj sprzet (podpis) i modem 56k. Powodzenia.

Poza tym- tego buttona nie ma w Comatose.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze (znowu) sie czepiam, ale...

Sgj:

Wrzuc sobie na ekran caly topik "modding desktopu" z modyfikacji w taki sposob w jaki piszesz.

Dodaj sobie do tego moj sprzet (podpis) i modem 56k. Powodzenia.

Poza tym- tego buttona nie ma w Comatose.

O ten temat się nie martw, zmniejsze go i to znacznie w weekend a post maniaków robiących sobie czaty ubije punktami. Czytałem go i jest strasznie ogromny i nie czytelny ale potrzeba na niego trochę czasu aby go oczyścić więc uzbrójcie się w cierpliwość.

Co do buttona to kontaktuj się z Paranoikiem on coś może pomóc.

Szukajka mniam, dla mnie bomba pomysł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ten temat się nie martw, zmniejsze go i to znacznie w weekend a post maniaków robiących sobie czaty ubije punktami. Czytałem go i jest strasznie ogromny i nie czytelny ale potrzeba na niego trochę czasu aby go oczyścić więc uzbrójcie się w cierpliwość.

Dzięki Ci dobry człowieku. A niektórzy narzekają, że moderzy nic nie robią. Widać, że jednak coś robią. Życze powodzenia w oczyszczaniu tego tematu. Mam nadzieje, że nie podzieli tego samego losu, co temat o Doomi 3.

A co do szukajki, to na przwdę świetny pomysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi