jeffik Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Witam Mam takie pytanie. Które z tych pamieci zakupic: http://www.arest.pl/index.php?inc=cennik&katid=3 kingston twinmos hynix Wiem że hynixy sa super ale aktualnie ich nie ma w magazynie napisalem pare maili do sklepu ale nikt mi nie odpowiedzial :( :evil: kiedy beda, wiec jesli by ich nie bylo to co najlepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> oprocz hynixow? :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 w opisie hynixow jest takie info: "czas dostępu: 7,5 ns" Czy one nie powinny miec 4,3ns? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 No mnie też podobne pytanko nurtuje... DDRTwinMOS 1042MB PC-533 (2x512) Twister Dual DDRKingston HyperX 1024MB PC-400 Tylkoe kupowane osobno także nie wiem czy w dualu pójdą i nie wiem czy sie na nie decydować... :( DDRGeil 1042MB PC-400 (2x512) Dual co radzicie ? czy kingston pójdzie na Dualu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeffik Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 w opisie hynixow jest takie info: "czas dostępu: 7,5 ns" Czy one nie powinny miec 4,3ns? :roll: jesli chodzi o to oznaczenie D43 to z tego co na forum czytalem (nie pamietam ktory watek) oznacza ze sa to pamieci 4 - 400MHz i opoznieniu CL3 - 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 w opisie hynixow jest takie info: "czas dostępu: 7,5 ns" Czy one nie powinny miec 4,3ns? :roll: jesli chodzi o to oznaczenie D43 to z tego co na forum czytalem (nie pamietam ktory watek) oznacza ze sa to pamieci 4 - 400MHz i opoznieniu CL3 - 3 widzialem chyba w sobote aukcje na allegro hynixow i bylo tam napisane 4,3ns... koles nie wie co pisze? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...