Rafcio Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Prawdopodobnie zdecyduje się na zakup monitora Bealina... http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10361 || Prosiłbym o kilka opini na temat tego monitora. Wraz z monitorem chciałbym się zaopatrzyć w kartę graficzną, najlepiej jakiegoś GeForca z wejściem DVI ... no i właśnie mam problem, czy jeśli monitor ma wyjście DVI-D czy karta graficzna musi mieć takie same? Jeśli tak to jaki GeForce ma takie wyjście? Cena karty do 400zł pozdr i czekam na szybkie odpowiedzi ponieważ zależy mi na czasie, bo chce jak najszybciej zakupić monitor + karte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygio Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Monitor jest dobry a co do karty zastanowiłbym sie nad radeonem, ale jak chcesz geforce to twoja sprawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Prawdopodobnie zdecyduje się na zakup monitora Bealina... http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10361 || Prosiłbym o kilka opini na temat tego monitora. Wraz z monitorem chciałbym się zaopatrzyć w kartę graficzną, najlepiej jakiegoś GeForca z wejściem DVI ... no i właśnie mam problem, czy jeśli monitor ma wyjście DVI-D czy karta graficzna musi mieć takie same? Jeśli tak to jaki GeForce ma takie wyjście? Cena karty do 400zł pozdr i czekam na szybkie odpowiedzi ponieważ zależy mi na czasie, bo chce jak najszybciej zakupić monitor + karte... Monitor ma raczej zazwyczaj wejscia a nie wyjscia ;-) Jesli chcesz polaczyc go przez DVI, to karta musi posiadac wyjscie DVI w tym samym standardzie. W praktyce roznica w jakosci obrazu jak dla mnie jest niewielka (wrecz pomijalna) - zalezy to w duzej mierze od jakosci wyjscia analogowego na karcie. Najlepiej porownac samemu i sie zdecydowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...