:)krzymack_opole(: Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Co moze byc przyczyna tego ze nie moge wydusic ze swojego 2500+ FSB szybszego niz 180MHz??A te 180MHz to przy napieciu podniesionym o 10% od standardowego...Partia mojego procka to: AQYFA... Z gory dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ja tam nie chce bawic sie w moderatora ale jak widze takie cos to az sie cisnie na usta text borewicza co ty odpi erdal asz. To chyba nie powinno byc w tym dziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 meynard nie badz taki do przodu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 co nikt nie wie jaka to przyczyna /? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 słaby proc i tele, daj mu wieksze napiecie,a chłodzenie jakie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Hmmm... a powiedz mi gdzie masz na stronie producenta napisane ze procek pojdzie bez problemu na fsb 180 bez podnoszenia napiecia? Przeciez o/c to loteria, jeden procek sie rkeci drugi nie. Problem moze lezec w plycie glownej, w ramach, w procku w zasilaczu, w szczesciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 ale zazwyczaj 2500+ kreca sie dobrze...:( Batch number tez mam dobry do krecenia bo wynosi 105....Moje chlodzenie to WhisperRock 4 tem ok. 45-50 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 "Radeon 9600PRO vcore:550,RAM:600" cos o/c ci obce chyba jest wiec moze najpierw poczytac a potem krecic? cos mi sie kiedys obilo o uszy ze na tej gigapycie trzeba drutomdem ustawic fsb 200, ale to moglobyc o innej pycie albo dawno i nie prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...