Dimek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Athlon XP Mobile 2500+ i krec go ile wlezie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacian Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A co powiecie na ten procek będzie lepszy od mobile?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30569080 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A GF 6800 GT wykorzystam w pełni na moim procu? Ps. Kupno 1 Gb ramu mam juz w planie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A co powiecie na ten procek będzie lepszy od mobile??http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30569080Siur, ze lepszy, tylko ze do ceny tego procka to musialbys jeszcze dolozyc cene plyty glownej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacian Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no akurat mam taki układ że oddaje moją płyte i mojego procka dopłacam różnice i mam ale czy warto i czy ten procek nie będzie blokował grafiki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 To dobre pytanie z tym 'blokowaniem' grafiki. 6800GT musi miec oparcie w mocnym CPU, ale... gdyby grac powiedzmy w 1600x1200 to chyba raczej nie az tak bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 W dalszym ciągu czekam na odpowiedź. To dla mnie ważne. 8) Czy wykozystam w pelni GF 6800 GT, albo pozniej radka R520 na moim procu? jezeli nie to czy na athlonie 2500+@3200+ W PELNI wykozystam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Mam Radka 9800 (Hercules + VGA Silencer) i sie zastanawiam czy go teraz nie opchnac za te, powiedzmy 800 PLN, dolozyc i kupic 6800GT. Na razie rzeczywiscie wszystko chodzi ladnie, ale trzeba myslec o przyszlosci. No bo ile bedzie wart moj Radek pod koniec roku (albo zaraz po Nowym Roku) ? 500 PLN ? A ile w tym czasie bedzie kosztowac 6800GT ? Jakies, powiedzmy 1500 PLN czy moze jeszcze mniej ? Jak myslicie ? Nie opłaca ci się wogole ta zmiana... pociągnij tą karciochą jeszcze z rok w 2005 ma wyjść R520 z PS3.0 wtedy zmienisz sobie karte :) ( ja tak robie :P ) Bo te PS 3.0 u 6800 będzie śmigało jak 2.0 na FXach :):) w X800 też nie ładuj bo nie warto... może najszybsza na razie ale jak era 3.0 nadejdzie ( a nadhodzi !! ) to na nic te 2.000zł ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 heh tez zastanawiam sie nad zmiana z obecnej karty na 6800GT ;) jak sadzicie za ile moglbym teraz sprzedac swojego Hercules 9800PRO ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Nie opłaca ci się wogole ta zmiana... pociągnij tą karciochą jeszcze z rok w 2005 ma wyjść R520 z PS3.0 wtedy zmienisz sobie karte :) ( ja tak robie :P )... Ale R520 to znajac ATi pewnie bedzie tylko PCI Express a nie bardzo mi sie chce zmieniac plyte. Krotko mowiac, musze zdazyc kupic cos co jeszcze jest na AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Niestety Barton 3200 przy gf6800 i radku x800 to juz waskie gardlo calego systemu , widzialem jakis czas temu testy procow w d3 i fps minimalne na bartku w krytychnych momentach zblizalo sie do 20fps wlasnie przez proca , na athlonie fx bylo juz znacznie lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13505 Tylko te taktowanie pamięci :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Niestety Barton 3200 przy gf6800 i radku x800 to juz waskie gardlo calego systemu , widzialem jakis czas temu testy procow w d3 i fps minimalne na bartku w krytychnych momentach zblizalo sie do 20fps wlasnie przez proca , na athlonie fx bylo juz znacznie lepiej. Przeciez jak sie gra powiedzmy w 1280x1024 to procek nie ma znaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13505 Tylko te taktowanie pamięci :( Cena OK, ale dlaczego pamieci tak nisko taktowane :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Ja nie wiem o co chodzi z tym gadaniem o mocnym CPU do gier :roll: Tutaj niektorzy uzytkownicy uwazaja ze do grania jest potrzebny albo FX albo bartek 2,5GHz :evil: IMHO do tych mocnych kart wystarczy procek taki jak antek 2GHz :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAttX Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Dziwni ludzi - sprzedaj karte idz na piwo :P Ale tak na serio to niewiem jaki jestes zasobny w kase ale dla mnie to jest czysty bezsens a ta opinie podepre : - Po co komu 100FPS w Doomie jesli gra plynnie chodzi przy 30 ? - Juz sa przymiarki do WGF 1.0 ( dla tych niewiedzacych tkz. lamerow :) - zartuje ... nastepca DX9.0c ) - Jesli sie przejmujesz wynikiem w 3dmarku05 to jestes frajerem bo wynik ten nie ma odzwierciedlenia w prawdziwych grach - Futuremark specjalnie chce wycisnac 7 poty z kart zeby ludzi kupowali nowe karty ( np. TY ) -Jesli ktos mi mowi ze Nvidia jest lepsza od ATI tylko dlatego ze wprowadzila optymalizacje w DOOMie niechwalac sie nikomu i dlatego przyszle gry oparte na silniku D3 beda lepiej chodzily to jest w bledzie ( A.I w catalistach nowych moze powtarzam moze cos w znacznym stopniu zmienic ) - Za nie dlugo wyjdzie HL2 i niw wiadomo czy jego silnik nie bedzie wykorzystywany w wiekszosci gier to tyle nara pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...