pajacyk Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Pomóżcie, źle sflashowałem moją kartę ale chodzi, muszę wgrac jakiś dobry BIOS więc jeżeli ktoś może mi pomóc to będzie miło Potrzebuję BIOSa do Leadtek Winfast GF2MX 32Mb no TV-out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RysiekB Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Sprawdz ten adres: http://www.leadtek.com.tw/old/engeforce_2_mxDL.htm Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 hej sami podkręcacze i nikt nie ma BIOSa do gf2MX? Pomóżcie bo muszę tą kartę wysłać za kilka dni do kolesia który ją kupił. Zasadniczo działa tylko nieraz przy starcie komputera wyskakuje kaszan i trzeba jeszce raz zrestartować komputer, wszystko chodzi na niej pięknie ale przecież nie mogę jej w tym stanie wysłać. Podeślijcie mi na maila ten biosik, proooszę jacekwar@poczta.fm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...