Met Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Nabylem to to dzis na szrocie. Powiedzieli mi, ze to z lady, ale nie wiem czy mowili prawde, bo nie wyglada mi na miedziana (po umyciu i otarciu lsni tak metalicznie) Z jakiego to moze byc samochodu, no i czy jest miedziana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Z łady to ona nie jest (przynajmniej nie ta klasyczna) - ale jak sam kupowałem różne na szrocie widziałem podobne (m. in. z mercedesa) i byłe miedziano mosiężne - czyli w porzadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Met Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 W swietle dziennym i po uzyciu srubokreta do zdrapania brudu/wierzchniej warstwy wynika, ze jest: krocce i zbiorniki: mosiezne plaskowniki i finy: stalowe (tym bardziej ze wylatuje z niej sporo czegos rudego) Oplaca mi sie zamienic na nagrzewnice do poloneza, a jesli tak to jak dorobic do niej wylot w miejsce tego aluminiowego zaworu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Szkoda nowego topicu zakladac wiec sie podczepię jesli mozna :) czy zrobiłem dobry zakup w takiej cenie ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30144134 Mam nadzieje ze tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...