l3c!@k Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Witam, mam pytanie odnośnie tych procy bo cenę mają prawie identyczną jednak jeden z nich napewno jest lepszy od drugiego. A zatem moje pytanie brzmi: który? (np. ATHLON XP 2400+ czy CELERON D 320 2,40GHz, ewentualnie CELERON D 325 2,53GHz czy ATHLON XP 2500+). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 barton 2500+ end Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Popieram - Bierz bartonka, pozatym platworma AMD jest tansza, do tegołatwo bedziesz mógł go podbic, jesli wyłozysz troszeczke na mobo i jakeis srednie chłodzonko. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Taki jak koledzy napisali bierz Barton. Dolozysz do plyty i chlodzonka i powinno byc lepiej niz z tym celeronem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Athlon 2500+ jeżeli grasz w gry.. ;) A jeżeli nie grasz to Athlon 2500+ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dniowiec Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Niedawno stałem przy takim samym wyborem i wiozłem Celerona 2,4 D jak mi polecali sprzedawcy i wszystkie gry chodzą spoko ,nie mam żadnych problemów :) Na zwykłego celerona bym się nigdy nie zdecydował ale te na jądrze Prescot mają 256 KB L2 Cache i wydajnością podchodzą do P4 1.8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Niedawno stałem przy takim samym wyborem i wiozłem Celerona 2,4 D jak mi polecali sprzedawcy i wszystkie gry chodzą spoko ,nie mam żadnych problemów :) Na zwykłego celerona bym się nigdy nie zdecydował ale te na jądrze Prescot mają 256 KB L2 Cache i wydajnością podchodzą do P4 1.8 Z tym P4 1.8 masz rację, ale w porównaniu z Athlonami to, panie, bida: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/displ...value-cpus.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jenot, ten link trochę nieaktualny bo tam są stare celki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...