agunniun Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 No to mam XP1600+, upragniona AGOIA, dobrze, a czy ktos moglby napisac jakiego by tu sie mozna spodziewac potencjalu, bo niestety musze troche poczekac na zobaczenie go w akcji. Moze ktos ma procka z tej serii. O i mam jeszcze takie numerki: Y7947880334 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 No to mam XP1600+, upragniona AGOIA, dobrze, a czy ktos moglby napisac jakiego by tu sie mozna spodziewac potencjalu, bo niestety musze troche poczekac na zobaczenie go w akcji. Moze ktos ma procka z tej serii. O i mam jeszcze takie numerki: Y7947880334 Patrz podpis.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Wofek - unblocked czy tylko FSB zwiekszales? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Wofek - unblocked czy tylko FSB zwiekszales? :DI to i to ! 8) Mnożnik 12 i FSB w góre........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agunniun Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 to to @2100 mi sie szczegolnie podoba. U mnie sprawa jest slaba bo widzicie mam plyte SL 75KAV rev E5 a Athlona XP mozna instalowac do KAV od rev F1 w gore. Mimo to Antek dziala i jezeli przez kilka najblizszych dni nie zalicze zwisow to go zostawie. A SL 75DRV5 ma mnoznik 4-o czy 5-cio bitowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 u mnie narazie tyle ... ale na 2100 winda sie laduje .... tylko jeszcz emnoznik mam zablokowany ... wiec na magistrali 166 go nie zostawie ... urzadzenia nie wytrzymuja 41.5 Mhz :) ale na FSB 152 fruwa :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agunniun Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Do kolegi Woofka: (albo innego posiadacza SL 75DRV5) przed chwilka sobie przejrzalem mozliwe ustawienia SW1 i sie okazalo ze na SL75DRV5 mozna regulowac mnoznik do 12.5x, czy Ty masz odblokowany mnoznik (L1) czy zrobiles o/c metoda ciecie i sklejanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Do kolegi Woofka: (albo innego posiadacza SL 75DRV5) przed chwilka sobie przejrzalem mozliwe ustawienia SW1 i sie okazalo ze na SL75DRV5 mozna regulowac mnoznik do 12.5x, czy Ty masz odblokowany mnoznik (L1) czy zrobiles o/c metoda ciecie i sklejanie. Odblokowałem mnożnik i FSb dźwignąłem ! Teraz sobie "pykam" na AXP1900+ - 1612 MHz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Do kolegi Woofka: (albo innego posiadacza SL 75DRV5) przed chwilka sobie przejrzalem mozliwe ustawienia SW1 i sie okazalo ze na SL75DRV5 mozna regulowac mnoznik do 12.5x, czy Ty masz odblokowany mnoznik (L1) czy zrobiles o/c metoda ciecie i sklejanie. Odblokowałem mnożnik i FSb dźwignąłem ! Teraz sobie "pykam" na AXP1900+ - 1612 MHz 8) to zmien podpis ... ja w podpisie nie mam @2100+ choc x 165Mhz tez odpala :)))) mam tyle na ilu chodzi :))) update: screen na dowód :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Odpala na 2300+ ale pracuje na 1900+ lub 2000+ czasami na 2100+ - jak kompresuje DVD ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agunniun Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Kurcze, mam pamieci 6ns, a moge zwiekszyc fsb tylko do 140. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 a skad wytrzasnac taka serie jak sie nie pracuje w zadnym sklepie?? jakies sklepy inetowe sa w stanie wybrac serie? maybe Komputronik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Proste idziesz do sklepu i prosisz o proca z takiej serii, jesli nie maja to odmowiasz. Czy to takie trodne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 a od Komputronika sie trzymaj z daleka, banda idiotów i oszustów... kolaega z forum, właśnie założył posta o tym, jak to go na procku oszukali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agunniun Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 w jednym sklepie ( w Olsztynie) zapytalem jakie maja, byly aroia i agoga, a w drugim spytalem o agoia i mi sie poszczescilo, bo akurat jakis klient zlozyl zamowienie na kompa i go nie odebral :) Sprzedawcy chetnie sprawdzali serie, pytali sie gdzie sie odczytuje i po co mi to i ogolnie sami byli podjarani ze moga zrobic cos innego niz zwykle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Sprzedawcy chetnie sprawdzali serie, pytali sie gdzie sie odczytuje i po co mi to i ogolnie sami byli podjarani ze moga zrobic cos innego niz zwykle. Skąd ja to znam... Tą samą reakcję miałem u siebie jak latałem za 1600+ AGOIA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Proste idziesz do sklepu i prosisz o proca z takiej serii, jesli nie maja to odmowiasz. Czy to takie trodne ?Latwe, ale mieszkam w malym miescie i sklepow komputerowych jest tu jak na lekarstwo, a juz takich co by mialy znosne ceny (choc daleko im do cen z niektorych sklepow netowych) to sa chyba ze 2, w dodatku tam na miejscu maja tylko najpotrzebniejsze rzeczy (np plytki :D) a wiekszosc jest na zamowienie, wiec nie ma jak sprawdzic serii :/ A ze sklepami w necie to juz w ogole nie wiem jak to jest, ale musze sie spytac, najwyzej odmowia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ja mam jak w podpisie - seria AGOIA oczywiscie Chodzi na wiecej, ale pamieci juz siadaja - w koncu to NoName'y 266, a mnoznikiem mi sie nie chce bawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agunniun Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a moja plytka nie trawi wiekszych fsb :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...