Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No to mam XP1600+, upragniona AGOIA, dobrze, a czy ktos moglby napisac jakiego by tu sie mozna spodziewac potencjalu, bo niestety musze troche poczekac na zobaczenie go w akcji.

Moze ktos ma procka z tej serii.

O i mam jeszcze takie numerki:

Y7947880334

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mam XP1600+, upragniona AGOIA, dobrze, a czy ktos moglby napisac jakiego by tu sie mozna spodziewac potencjalu, bo niestety musze troche poczekac na zobaczenie go w akcji. 

Moze ktos ma procka z tej serii. 

O i mam jeszcze takie numerki:

Y7947880334

Patrz podpis....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to to @2100 mi sie szczegolnie podoba. U mnie sprawa jest slaba bo widzicie mam plyte SL 75KAV rev E5 a Athlona XP mozna instalowac do KAV od rev F1 w gore. Mimo to Antek dziala i jezeli przez kilka najblizszych dni nie zalicze zwisow to go zostawie.

A SL 75DRV5 ma mnoznik 4-o czy 5-cio bitowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie narazie tyle ... ale na 2100 winda sie laduje .... tylko jeszcz emnoznik mam zablokowany ... wiec na magistrali 166 go nie zostawie ... urzadzenia nie wytrzymuja 41.5 Mhz :) ale na FSB 152 fruwa :))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do kolegi Woofka: (albo innego posiadacza SL 75DRV5)

przed chwilka sobie przejrzalem mozliwe ustawienia SW1 i sie okazalo ze na SL75DRV5 mozna regulowac mnoznik do 12.5x, czy Ty masz odblokowany mnoznik (L1) czy zrobiles o/c metoda ciecie i sklejanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przed chwilka sobie przejrzalem mozliwe ustawienia SW1 i sie okazalo ze na SL75DRV5 mozna regulowac mnoznik do 12.5x, czy Ty masz odblokowany mnoznik (L1) czy zrobiles o/c metoda ciecie i sklejanie.

Odblokowałem mnożnik i FSb dźwignąłem ! Teraz sobie "pykam" na AXP1900+ - 1612 MHz 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odblokowałem mnożnik i FSb dźwignąłem ! Teraz sobie "pykam" na AXP1900+ - 1612 MHz 8)

to zmien podpis ... ja w podpisie nie mam @2100+ choc x 165Mhz tez odpala :))))

mam tyle na ilu chodzi :)))

update: screen na dowód :)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w jednym sklepie ( w Olsztynie) zapytalem jakie maja, byly aroia i agoga, a w drugim spytalem o agoia i mi sie poszczescilo, bo akurat jakis klient zlozyl zamowienie na kompa i go nie odebral :)

Sprzedawcy chetnie sprawdzali serie, pytali sie gdzie sie odczytuje i po co mi to i ogolnie sami byli podjarani ze moga zrobic cos innego niz zwykle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proste idziesz do sklepu i prosisz o proca z takiej serii, jesli nie maja to odmowiasz. Czy to takie trodne ?

Latwe, ale mieszkam w malym miescie i sklepow komputerowych jest tu jak na lekarstwo, a juz takich co by mialy znosne ceny (choc daleko im do cen z niektorych sklepow netowych) to sa chyba ze 2, w dodatku tam na miejscu maja tylko najpotrzebniejsze rzeczy (np plytki :D) a wiekszosc jest na zamowienie, wiec nie ma jak sprawdzic serii :/ A ze sklepami w necie to juz w ogole nie wiem jak to jest, ale musze sie spytac, najwyzej odmowia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...