t100 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 taki zonk mi wyskoczyl - caly czas byla widoczna stacja dyskeitek w moim komputerze, a dzis znikla ;/ ktos wie jak ja przywrocic? mam XP. powiem jeszcze ze mailem ja zle podlaczona od miesiaca i nagle bez powodu znikla....podlaczenie jej poprawnie po fakcie niepomoglo. moze to miec cos wspolnego z tym ze dzis podlaczalem nowo nabyty aparat cyfrowy do kompa przzez USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 eee to raczej nie, moj kolega raz instalowal system W98 i nie widzialo CD-roma i nagrywarki ale przeinstalowal system i mial, ale u ciebie przeciez bylo hmm no to masz zonka spruboj u kogos czy dziala FDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Aparat cyfrowy wbrew pozorom może sporo namieszać w systemie, to nie żarty. Reset CMOS powinien pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t100 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 reset CMOS tzn ? malo sie znam na kompie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Poszukaj w instrukcji do płyty głównej, na płycie jest zworka, którą musisz na chwilę przełożyć w sąsiednie miejsce i z powrotem. Możesz też wyjąć na pewien czas baterię z płyty, łatwo znaleźć, okrągła, odginasz blaszkę i wypadnie sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t100 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 nieuszkodze nic? bo ja z reguly "zdolny" jestem =) ? to gdzies tam z stacji dyskietek mam wyjac zworke przy wylaczonym kompie, przelozyc obok i uruchomic tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 ---- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t100 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 hmmmm.....poruszalem kablem od stacji dyskietek, przy okazji wyjalem sobie karte telewizyjna ktorej nieuzywam i...dziala :P rece ktore lecza nromalnie... w kazdym razie dzieki za help aha podlaczylem aparat i stacja dalej jest :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...