Skocz do zawartości
lukas30021981

barton 2600 - help me please

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktos moze mi dokladnie wydłumaczyć które mostki mam przeciac a ktore połączyć zeby swojego bartona podkrecic na 3200+.

seria z procesora: AXDA2600DKV4D

T847336C41782

AQYFA0410UPMW

JEST TO BARTON NA CIEMNO ZIELONYM LAMINACIE

MA ODBLOKOWANY MNOŻNIK DO 12,5

MOJA PŁYTA GŁÓWNA TO EPOX 8RDA3+

PAMIĘĆ 2 x 256Mb TWINMOS 3200

ZASILACZ MODECOM 350 GTF

GRAFIKA: G-FORCE FX 5600 XT 128 MB

E-MAIL: stelmach@poczta.fm

z góry dziękuje

P.S - NIE ODSYŁAJCIE MNIE NA ZAGRANICZNE STRONY BO ANGIELSKI ZNAM W STOPNIU PODSTAWOWYM. NAJLEPIEJ GDYBY MI KTOŚ POWIEDZIAŁ: TNIJ TEN SKLEJ TAMTEN ITP. MAM KLEJ NA BAZIE SREBRA GDYBY TRZEBA BYŁO GO SKLEIĆ. CZY ZAKUP TEGO PROCKA TO BYŁA DOBRY ZAKUP? CZY ROBIAĆ PRZERÓBKĘ PROCESORA NA POMOCA MOSTKÓW USTAWIA SIE GO Z GORY NA OKRESLONY MNOŻNIK CZY BEDZIE GO MOZNA POZNIEJ ZMIENIAC W BIOSIE?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S - NIE ODSYŁAJCIE MNIE NA ZAGRANICZNE STRONY BO ANGIELSKI ZNAM W STOPNIU PODSTAWOWYM. NAJLEPIEJ GDYBY MI KTOŚ POWIEDZIAŁ: TNIJ TEN SKLEJ TAMTEN ITP. MAM KLEJ NA BAZIE SREBRA GDYBY TRZEBA BYŁO GO SKLEIĆ. CZY ZAKUP TEGO PROCKA TO BYŁA DOBRY ZAKUP? CZY ROBIAĆ PRZERÓBKĘ PROCESORA NA POMOCA MOSTKÓW USTAWIA SIE GO Z GORY NA OKRESLONY MNOŻNIK CZY BEDZIE GO MOZNA POZNIEJ ZMIENIAC W BIOSIE?

po co od razu za granice :?: POLAK TEZ POTRAFI :!: :twisted: z tego co ja wiem to najlepiej poczytac FAQ i Podstawowe Zagadnienia jak i poszukac topicow o Bartonach , tam jest opisane wszystko czego potrzebujesz i wiedziec powinienes aby zabrac sie za jakiekolwiek podkrecanie , jezeli czegos nie rozumiesz a jest to napisane prostym jezykiem nie bierz sie za OC :evil:

co do podkrecania to walnij mnoznik 11 fsb 200 na def Vcore i zobacz co sie stanie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...