fisherix Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 heheee, ja nie wiem czy to przypadkiem nie jest żałosne ale popatrzcie na moje napięcia :twisted: : 12--> 12,8 5--> 4,830 3,3--> 3,02 1,6--> 1,728 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ktoś ma lepsze:D Zgadnijcie co to za cudo :x Od marca tak działa :twisted: A ten neotek w podpisie to za 3 dni będzie :o P.S chętnie sprzedam to cudo, ktoś chętny :D aha sysko mierrzone mierniczkiem kolegi za 80 zł :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 12v - 11,31v tylko :) bosko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 masz sie czym chwalić :lol: a jutro temat: spaliłem komputer :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Słabe, są goście co mają ponad 13V na linii 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 hehee, no jak nie mam jak mam :D pochwale sie jeszcze, że przed chwilą miałem bum w cdrw, Oryginalna płytka ze sterami do Audigy 2 buchła i zabrała ze sobą erwuka, Naprawią, a raczej wymienią to na gwarancji :x :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...