thor99 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Mam taki maly problem - Mam plyte glowna Abita NF7-S 2.0 i rzecz polega na tym ze cos mi sie dzieje z siecia - Niemoge zainstalowac sterownikow do karty sieciowej zintergowanej z plyta ale to nic bo kupilem nowa karte sieciowa realteka i wszystko bylo w porzadku do tego momentu poki nieprzenioslem komputera do domu - doslownie ( wczesniej go testowalem w salonie komputeowym ) i po doniesieniu go do domu znowu nie mialem sieci Probowalem instalowac nowe sterowniki ale to nic nie dawalo ;/ ale ze mialem jeszcze jedna karte wiec narazie jest git To karte ktora kupilem wczesniej podlaczylem do innego komputera sprawdzic czy dzial : jak wpisuje ping to mi wyskakuje ze jest polaczenie ale natomiast niemoge odpalic zadnej stronki internetowej Czy to jest wina plyty glownej ? Czy jest moze jeszcze gdzies indziej 'pies pogrzebany' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zmień tytuł wątku i poszukaj tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=30376 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Skoro jest ping to wydaje mi sie ze raczej to jest kewstia konfiguracji windowsa/przegladarki a nie samego sprzętu. Sprobuj pogrzebac w ustawieniach karty sieciowej moze zle wpisacles IP brame albo cos w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...