Opson6667 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Elo Mam plytke MSI K7N2L i nie moge wyjsc z FSB ponad 210 mhz. Gdzies poradzili mi żeby zrobić model L12(czy tez drut-modem) FSB 200 jako domyslne. Czy to coś da ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opson6667 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Aha,zapomnialem dodac ze pamieci mam Hynix D43 - 1 kosc 512 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 L12 dziala tylko na nf7 w teorii a w praktyce to nie jestem pewien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 L12 dziala tylko na nf7 w teorii a w praktyce to nie jestem pewienL12 dziala na kazdej plycie .. (chyba kazdej) ale na kazdej poza abitem da to jedynie ustawienie magistrali na sztywno .. w abicie zas zwieksza mozliwosci oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 dzieki za korekte, mniej wiecej o to mi chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 dzieki za korekte, mniej wiecej o to mi chodzilo :)no problemo :) generalnie przydaje sie na gigabyte'ach .. któe maja bardzo głupi rozwiazane magistrale na zasadzie jesli proc ma 133 to mozna do 165 jak ma 166 to mozna do 199 itp wiec mozna ustawic se przez L12 wyzsze defaultowe FSB co do mozwliwosci po L12 na innych plytach tego nie stwierdzono dla tego to sie nazywa NF7fsbSense ;] http://www.geocities.com/trats102002/nf7sFsbsense.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...