grenn Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 mam radeona sapphire 9200 atlantis i przyklejony do niego radiator. problem w tym ze nie moge go zdjac. ktos mi polecil zeby suszarka podgrzac, poruszac i powinno odejsc,ale tak sie nie stalo.zna ktos jakies sposoby ma pozbycie sie tego badziewia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Niektórzy wszadzają w woreczek i do zamrażalnika na kilka godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 zagrzej ja w jakims tescie i powinna zejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 ja dalem na 3 dni do lodowki, karte telefoniczna na pcb i podwazalem scyzorykiem, po 5 min zeszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...