Wofek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Poszukuje używanej komórki w cenie do 100 zł. Przykłady: Alcatel OT301 i 302 Alcatel Pocket Alcatel One Touch View i Max Philips Savvy Philips Genie Nokia 5110 Nokia 5130 Nokia 8110 Nokia 8148 Ericsson 2618s Ericsson GF768 Ericsson T10s Inne też wchodzą w rachube.... Oferty na GG - 3704318 lub na forum ! Prosze, prosze, prosze z całego serca nie przenosić na oślą ! Bo tam jest mizerne zainteresowanie ! Tyle tu jestem.... prosze... zważcie na to drodzy MODERATORZY ! :wink: Z góry DZIĘKUJE ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Prosze, prosze, prosze z całego serca nie przenosić na oślą ! Bo tam jest mizerne zainteresowanie ! Tyle tu jestem.... prosze... zważcie na to drodzy MODERATORZY ! :wink:Nie po to było tworzone działy :( Nie ja chciałem podziału, a Wy... Takze wędruje na osla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Prosze, prosze, prosze z całego serca nie przenosić na oślą ! Bo tam jest mizerne zainteresowanie ! Tyle tu jestem.... prosze... zważcie na to drodzy MODERATORZY ! :wink:Nie po to było tworzone działy :( Nie ja chciałem podziału, a Wy... Takze wędruje na osla...JA nie chciałem żadnego podziału..... jak przyszedłem był już podział ! Miała być giełda i narazie cicho..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Nic sie nie martw - czasem ktos tu zaglada :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Nic sie nie martw - czasem ktos tu zaglada :).Hehehehe marne pocieszenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...