Lipcowy Poranek Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Cześć ! Wczoraj przyszły mi dwie zimne katody zamówione w sklepie internetowym. Żeby oświetlić klawiaturę na bbiurku i biurko musiałem pociąć kabelki, bo nie dostawały wcale. Pobawiłem się trochę, ale świeciło super. Do czasu :( Siostra która siedziała w nocy na czacie mówi, że obie w jednym czasie zgasły do połowy. Od kabelka do połowy rurki się świeci, a dalej nic. Co mogło pójść ? Wiem napewno, że to nie wina zasilacza w kompie. Przy jednej katodzie przeciąłem kabelek idący od tej czarnej puszeczki i nie wiem czy połączyłem go tak jak był. Od molexu do przełącznika ( jakieś 1,5m ) dałem kabel głośnikowy. Weźcie mi powiedzcie co zrobić, bo szkoda wywalić 49 zł + koszty wysyłki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 i nie wiem czy połączyłem go tak jak był.Trzeba było pomyśleć zanim sie zabrałęś za cięcie. I trzeba było sobie pomyśleć co mogą ci odpowiedziec na forum, bo sam sobie odpowiedziales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipcowy Poranek Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 ale przez jakieś 2-3 godziny działało dobrze :( pozatym gdyby oto chodziło wydaje mi się, że nie świeciła by ta jedna, a nie świecą obie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 No to pomyśl, skoro są zasilane jednym inwerterem to chyba cos tam jest nie tak, wes obejrzyj dokladnie wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Tez tak mialem z jedna katoda, ze swiecila do polowy... Ale tylko jak byla sama przy inwerterze... Najsmieszniejsze jest to, ze nic nie przerabialem przy niej. Ciezko wyczuc co z nia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 spaprales robote .. bo trza bylo zrobic tylko przedłuzke moelxa .. a tak pocieles kable i nie masz gwarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 po prostu lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...