Bunio Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 W poprzednim moim temacie pytalem czy ruszy p4 2.4 ghz 533mhz 1mb na mojej plytce msi845pe max no ale juz wiem ze nie jest to mozliwe wiec postanowilem ze bede musial zmienic plyte glowna na jakas bardziej na czasie i za nie duze pieniadze, wiec chcialem sie was jako doswiadczonych w uzytkowaniu sprzetu spytam jaka mam wybrac plyte zeby obslgiwala podstawowe jak na dzisiaj funkcje czyli : HT,800mhz,Prescott,DDR400 i takei tam i oczywiscie kosztowala tak do 350 zl !! Wazne tez zeby sie dalo dobrze procki na niej podkrecac !! PS: Nie piszcie tylko mi o ECS-ach !! :D Pozdrawiam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ABIT IS7-E2 I865 P S-478 (DualCh DDR,SOU,LAN,SATA) Powinien kosztować koło 375 PLN. Powinno być dobre. Nie kupuj nic w stylu ASUS PT800 lub co kolwik innego na VIA bo to badziew i w Dualu ma gorsze osiagi niż 845E. Nie iwem dlaczego ale i 3D Mark i Quake3 chodzą gorzej na tym czymś. Lub jeśli masz troszke wiecej kaski do wydania to weż to ABIT IS7-E I865P S478 (Dual Ch.DDR,SOU,LAN,SATA) Jest jakieś 40 PLN droższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 A ja bym Ci poleciła MSI 865PE Neo2-PFS P4 Northwood/Prescott 800MHz DDR400 AGPx8 LAN USB 2.0 SATA + kabelki CoreCell chip with Dynamic Overlocking Technology :) Ja taką posiadam i uważam, że jest spox. Cena to ok. 450 zeta. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Tylko nie ABIT IS7-E2! to jest bardzo słaba plyta. Już lepiej dopłacić i wziąć IS7-E... całkiem inna bajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...