t100 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Witam neidawno zainstalowalem program ACDSee i zmienil mi wszystkie ikony z zdjeciami. Jako ze z niego niekorzystam za czesto to jak moge zmienic te ikonki na inne bo te troche denerwujace sa :P mam winXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleem Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 nie jestem pewnien czy Ci to pomoze, ale daj prawym na zdjecie, otworz za pomoca, wybierz program, zaznacz zeby uzyl tego programu zawsze do otwierania plikow tego typu ale tak jak pisze nie jestem pewnien czy zmieni to ikone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t100 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 juz tak zrobilem wczoraj ale ikonka dalej ta sama :) czekma na inne odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...