piwek86 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 rozwiazalem moj problem z restartami kompa - procek za dlugo w wysokich temperaturach pracowal - w idle okolo 53 w stresie okolo ponad 60 - z 2100MHz spuscilem go do 2060MHz i restartow nie ma - ale to rozwiazanie jakos mnie nie satysfakcjonuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 mogles to sobie w pamietniku zapisac. tak popularne ostatnio sa blogi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 dla mnie bomba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 To jest na poważnie? :lol: Hehehhee po cholere ten temat? Ja zaraz założe o tym co dziś w sklepie kupiłem i jak dyski sobie zamocowałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 to ja nie bede gorszy i tez sie pochwale jaki problem rozwiazalem ostatnio - tez z prockiem :D Po zmniejszeniu szyny mojego athlona 1,7xp+ ze 166MHz na 133 zauwazylem spadek temp i w koncu przestaly gry wystakiwac z bledem "program wykonal nieprawidlowa operacje..." :Rotfl: dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...