Guma' Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Jakie drivery sę najlepsze (najwydajniejsze w 3D) do Rivy TNT pod Win XP ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 pewnie te najnowsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Ja miałem detonatory 21.83 pod XP no i spoko chociaż wydajnośc karty TNT niewysoka :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 moze sprobuj te najnowsze detonatorki 40.41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 moze sprobuj te najnowsze detonatorki 40.41 Mnie się wydaje że te 40.41 są optymalizowane pod GF3 i GF4 lepiej zastosuj jakieś starsze stery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Jakie drivery sę najlepsze (najwydajniejsze w 3D) do Rivy TNT pod Win XP ??riva tnt i winxp?! 8O ciekawe połączenie. Na twoim miejscu próbował bym driverów coś koło 21.83 bo te najnowsze napewno nie będą najlepsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 te najnowsze napewno nie będą najlepsze! tak, do takiego zestawu 23.11 beda bardzo dobre... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...