Kane Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Czy ktos z was zdejmowal oslone z wiatraka V7+ ? I czy zaowocowalo to spadkiem wydzielanego halasu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Zdjęcie osłonki zaowocuje ci mniejszym gwizdem powietrza w trybach medium i high. To pytanie kest naprawde bez sensu. Zdejmij i zobacz przecież wentylatora nie ukruszysz a procka raczej też nie. W trybie LOW nie ma żadnej różnicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Odkręciłem i jest ciszej w trybie High i Med (nie słychać gwizdu tylko szum). Ja cały czas mam tryb Low i jest zupełnie cicho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Zdjęcie osłonki zaowocuje ci mniejszym gwizdem powietrza w trybach medium i high. To pytanie kest naprawde bez sensu. Zdejmij i zobacz przecież wentylatora nie ukruszysz a procka raczej też nie. W trybie LOW nie ma żadnej różnicy. Spoko tylko pytam :) Srubki mocno siedza wiec wole sie czegos dowiedziec zanim zaczne sie z nimi meczyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...