Kowal_ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 UPDATE. Mam kilka fotek. Niektóre są troche zamazane bo jeszcze kumpel nie zapoznał sie dobrze z obsługa aparatu :lol: Oto mój homemade rezerwuar: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 narazie wygląda bardzo ladnie... ale czekam az zobacze fotki na kompie... Pozdro Viroos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 narazie wygląda bardzo ladnie... ale czekam az zobacze fotki na kompie... Pozdro Viroos No ja też czekam, ale musze nazbierać kaski na pompke :? I musze dorwać papier wodny 2000 bo po 1200 widac rysy na zbiorniczkach :-/ Zrobie szlif, polerke i lakierem bezbarwnym machne. Jak już wszystko złoże to wtedy zapodam fotki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...