gaurii Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 mam mały problem. wyłączyłem komputer, i uruchamiając go ponownie wyskoczył mi błąd - coś w rodzaju nie ma jakiegoś pliku, lub plik xxx.xx jest uszkodzony. uruchom ponownie instalatora windows. windows nie chce się zainstalować. nawet po usunięciu starego windowsa, i formacie dysku "c". a po skanowaniu dysku (przed instalacją windowsa) po wciśnięciu "enter" celem dalszej instalacji, instalator wychodzi mi do dosa, i wyskakuje mi taki błąd (żaden niebieski ekran). STANDARD MODE:FAULT OUTSIDE OF MS-DOS EXTENDER EC=0000 CS=0367 IP=47D0 AX=0000 BX=0367 CX=FFB4 DX=0367 SI=2ABA DI=7320 BP=0FB0 DS=036F ES=035F SS=027F SP=0F94 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 no albo bad sectory na dysku albo plytka instalacyjna jest walnieta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 spróbuj zrobić tak: 1. odpal kompa z dyskietki startowej i wybierz opcje z obsługą CD-ROM 2. przełącz się w dosie na CD-ROM 3. wejdź do katalogo WIN98 i napisz setupcor.exe w laptopach coś takiego często się zdarza i zazwyczaj pomaga jak to nie pomoże to sprawdź płytke instalatora a na końcu zabierz się za reanimacje dysku twardego (sprzawdź jeszcze czy w biosie detekcja virusów jest wyłączona) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 a jak i to nie pomoze usuń partycje i zaloz od nowa u mnie kiedyś tez tak bylo instalator wieszal sie na 10%a plytka byla dobra po zalozeniu nowych partycji zainstalowal sie bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Usunięcie partycji może być dobrym rozwiązaniem, być może po prostu masz wirusa a samo formatowanie nie zawsze usuwa wirusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiero1 Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Miałem podobny problem, i zdjąłem wszystkie partycje.Pomogło :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...