lechoo Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Kyocera to niech kopiarki lepiej robi, bo to im wychodzi bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 @lechoo: Z całym szacunkiem... W ciągu ostatnich dwóch tygodni miałem w rękach tąż Kyocerę, Kodaka dx6490, Minolty Z1, Z2, Z10, A1, Sony f717, f828, p100, w12, Fujifilm s5000, s7000, kilka coolpixów Nikona, Nikona D70, większość małych Canonów, oraz pro1 i eos300D, pentagramy 434 i 484, oraz jeszcze kilkanaście cyfrówek których sobie w tej chwili nie przypomnę. W cenie do 2 tys. pln, na tą chwilę jest to najlepszy IMHO aparat. Porównywalna jest Minolta Z2, ale co z tego skoro jest paskudna? Kyocera jest aparatem przemyślanym, dopracowanym i - w swojej klasie cenowej- rządzi! Jeśli chodzi zaś o Twoją wypowiedź dot. tego, co Kyocera robi lepiej, to jesteś w błędzie. Contax, obok Leici, to najlepsze aparaty małoobrazkowe, jakie można kupić (w Polsce). Kyocera moim zdaniem, wiele wyniosła z kontaktów z inżynierami z Jeny, więc mimo że obiektyw w M410R nie ma znaczka T*, podejrzewam, że jakość zdjęć będzie porównywalna (a najprawdopodobniej lepsza) z aparatami Panasonic, Olympus, czy Nikon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jakac_ Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 @lechoo: Z całym szacunkiem... W ciągu ostatnich dwóch tygodni miałem w rękach tąż Kyocerę, Kodaka dx6490, Minolty Z1, Z2, Z10, A1, Sony f717, f828, p100, w12, Fujifilm s5000, s7000, kilka coolpixów Nikona, Nikona D70, większość małych Canonów, oraz pro1 i eos300D, pentagramy 434 i 484, oraz jeszcze kilkanaście cyfrówek których sobie w tej chwili nie przypomnę. W cenie do 2 tys. pln, na tą chwilę jest to najlepszy IMHO aparat. Porównywalna jest Minolta Z2, ale co z tego skoro jest paskudna? Kyocera jest aparatem przemyślanym, dopracowanym i - w swojej klasie cenowej- rządzi! Jeśli chodzi zaś o Twoją wypowiedź dot. tego, co Kyocera robi lepiej, to jesteś w błędzie. Contax, obok Leici, to najlepsze aparaty małoobrazkowe, jakie można kupić (w Polsce). Kyocera moim zdaniem, wiele wyniosła z kontaktów z inżynierami z Jeny, więc mimo że obiektyw w M410R nie ma znaczka T*, podejrzewam, że jakość zdjęć będzie porównywalna (a najprawdopodobniej lepsza) z aparatami Panasonic, Olympus, czy Nikon. co myślisz o Sony DSC P100 a Canon A95 Szukam coś z tego przedziału cenowego i nie wiem na co sie zdecydowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 W zeszlym tygodniu - jak sie warszawska Arkadia otwierala to MediaMarkt dal na Warszawe SONY DSC-V1 za 999 zl 8O :!: 8O Nie wiem ile sztuk mieli, ale cena KOSMOS!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finish001 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2022 Dzień dobry, czy ktoś z państwa posiada lub wie gdzie mogę zakupić Kyocera Finecam sl400r lub sl300r? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 W dniu 4.06.2022 o 02:14, Finish001 napisał: Dzień dobry, czy ktoś z państwa posiada lub wie gdzie mogę zakupić Kyocera Finecam sl400r lub sl300r? Takie antyki tylko na portalu aukcyjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...