marcinsz0 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 a mi ostatnio kośc hynixa 512mb poszła do piachu :( ,napiecie mialem 2,8v ,chodziła rok czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Przy jakiej magistrali podbijacie napiecie? Mam 230 na nominalnym 2.6V. Komp niby stabilny,ale gry sie potrafia zamykac(tylko gry) tudziez restartowac mi kompa(rzadko,ale jednak). Myslalem, ze to sprawa zasilacza,ale teraz zastanawiam sie czy napiecie na pamiatkach nie bylo za male. Testowo podnioslem do 2.7. Zobaczymy czy pomoze. PS Sa moze jakies programy testujace pamieci i dzialajace pod winda? Memtest chce nagrywac dyskietke startowa,a ja nie mam flopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasq Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Mozesz knoppixa sciagnac, tam jest memtest, podczas boota memtest piszesz. Rownie dobrze mozna zreszta nagrac chyba memtesta na plyte, gdzies w necie widzialem memtest.iso. Poza tym Prime95. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Dzieki,juz znalazlem :) Wyszlo,ze pamieci sa OK. Teraz podejrzewam plyte i abitowski wynalazek pt. GAT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...