klamot Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 W Pentiumie 3 850MHz na FCPGA podniosłem napiecie do 3 volt. Procesor przestał działać jednak temperaturkę ma w normie. Czy mogłem go spalić? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Jakim cudem sprawdziles temp. skoro Ci proc nie rusza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Jakim cudem sprawdziles temp. skoro Ci proc nie rusza ? zapewne organoleptycznie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Normalnie, włożyłem w podstawkę, założyłem wiatrak (kreci się) i dotknąłem palcem. Był ciepły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 :lol: Jeżeli upewnię się że faktycznie jest spalony to w którym rogu wywiercić otwór na brelok do kluczy? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 :lol: Jeżeli upewnię się że faktycznie jest spalony to w którym rogu wywiercić otwór na brelok do kluczy? :lol:proponuje w tym rogu gdzie jest najbardziej przypalony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 W Pentiumie 3 850MHz na FCPGA podniosłem napiecie do 3 volt. Procesor przestał działać jednak temperaturkę ma w normie. Czy mogłem go spalić? :?:Na to wychodzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Procesor wygląda jak nówka, nic nie ma przypalonego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Procesor wygląda jak nówka, nic nie ma przypalonego.eeeeeee ale klamiesz :!: napewno ma :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Sprawdzales na innej plycie? U kumpla bylo podobnie tyle, ze procek (Duron 600) cudem ocalal, to znaczy dzialal jeszcze po wszystkim 2dni i padl, a na plycie trzeba bylo wymienic czujnik temperatury pod prockiem bo dzialala 2-3 sekundy i sie wylaczala (plyta MSI K7T Turbo2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Nie nie sprawdzałem. Zrobie to rano zanim wywiercę w nim dziurę. Dzięki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Nie nie sprawdzałem. Zrobie to rano zanim wywiercę w nim dziurę. Dzięki :lol:Powiedz, mi bo czegos tu nie rozumiem. Po co podnosiłeś napiecie do 3V ??? Przecież to prawie 2 razy ponad wartość nominalną ? Nie przesadziłeś przypadkiem troszeńkę ;)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 :oops: Sam nie wiem czemu to zrobiłem, jakiś chyba głupi byłem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 fajnie śmierdzi jak kloc piedzi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ostatnio czytając forum mam wrażenie iż robi sie tu wielkie g***, jeżeli proc ci sie spalił to nie chodzi i tyle, a to że se go dotykasz i jest letni to nic nie udowadnia, ja tam nie chiacłbym mieć proca który jest gorący a nie ma z niego nic, BTW. ciekawe jak wywiercisz i czym tą dziure w procu sam chciałem sie za to zabrać i nie bardzo wiem jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ostatnio czytając forum mam wrażenie iż robi sie tu wielkie g***, jeżeli proc ci sie spalił to nie chodzi i tyle, a to że se go dotykasz i jest letni to nic nie udowadnia, ja tam nie chiacłbym mieć proca który jest gorący a nie ma z niego nic, BTW. ciekawe jak wywiercisz i czym tą dziure w procu sam chciałem sie za to zabrać i nie bardzo wiem jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...