Skocz do zawartości
klamot

Czy spaliłem procesor???

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdzales na innej plycie?

U kumpla bylo podobnie tyle, ze procek (Duron 600) cudem ocalal, to znaczy dzialal jeszcze po wszystkim 2dni i padl, a na plycie trzeba bylo wymienic czujnik temperatury pod prockiem bo dzialala 2-3 sekundy i sie wylaczala (plyta MSI K7T Turbo2)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie sprawdzałem. Zrobie to rano zanim wywiercę w nim dziurę. Dzięki :lol:

Powiedz, mi bo czegos tu nie rozumiem. Po co podnosiłeś napiecie do 3V ??? Przecież to prawie 2 razy ponad wartość nominalną ? Nie przesadziłeś przypadkiem troszeńkę ;)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio czytając forum mam wrażenie iż robi sie tu wielkie g***, jeżeli proc ci sie spalił to nie chodzi i tyle, a to że se go dotykasz i jest letni to nic nie udowadnia, ja tam nie chiacłbym mieć proca który jest gorący a nie ma z niego nic,

BTW. ciekawe jak wywiercisz i czym tą dziure w procu sam chciałem sie za to zabrać i nie bardzo wiem jak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio czytając forum mam wrażenie iż robi sie tu wielkie g***, jeżeli proc ci sie spalił to nie chodzi i tyle, a to że se go dotykasz i jest letni to nic nie udowadnia, ja tam nie chiacłbym mieć proca który jest gorący a nie ma z niego nic,

BTW. ciekawe jak wywiercisz i czym tą dziure w procu sam chciałem sie za to zabrać i nie bardzo wiem jak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...