Skocz do zawartości
KvM

Kto reflektuje na tanie bloki wodne/kompletne zestawy?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić bloki wodne i zestawy - te z Allegro. Jak się kupuje więcej niż jedną sztukę to cena jest niższa ( i to sporo ) dlatego szukam chętnych do spółki. I tak cały kompletny zestaw kosztowałby 89 zł

blok na procka 39 zeta (uważam, że to rewelacyjna cena)

blok na grafę/ chipset 29 zł - to już w ogóle rewelka.

pompki (250l/h) po 22 zł.

mieszkam w Szczecinie - jak ktoś odbierze sam to ma przesyłkę za free. Jak ktoś chce gdzieś indziej, to dochodzą koszty przesyłki.

Kto zainteresowany niech pisze na adres kvm@wp.pl

Do adminów - możnaby to podwiesić na parę dni? ( w końcu dla dobra wszystkich chętnych).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym kupil sam blok na grafike , ale musial bym wiedziec przynajmnie jak on wyglada , i z czego zrobiony, masz jakis adresik ???

zrobiony z miedzi. Poczytaj recenzję całego zestawu na mojepc.pl

Ten nagrafę różni się od tego na CPU wymiarami (jest trochę mniejszy) i ma inaczej wyprofilowane ujścia rurek (bardziej poziomo, tak aby węże mniej miejsca zajmowały).

Termin składania zamówień to niedziela (do 24:00) w poniedziałek z rana składam zamówienie zbiorcze i sprawa będzie nieaktualna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecierz to walkowana 86 razy QPA  8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O 

KvM no comment

Sam jesteś Qpa, wiesz? Wyjaśnij może w swojej mądrości jaki cudem gość, który to sprzedaje ma ponad trzysta pozytywnych komentarzy na allegro? http://www.allegro.pl/showuser.php?id=25775&typ=poz

I proszę o rzeczowe uzasadnienie przeniesienia tego wątku tutaj. Jest nie o sprzęcie? Jeśli Ty nie jesteś zainteresowany, to nie przeszkadzaj innym.

Mi to wszystko jedno w gruncie rzeczy ( bo zniżki są przy ilości dwie sztuki i więcej, a mam już dwuch chętnych + ja, więc im mniej dojdzie nowych, tym mniej będę miał roboty z rozsyłaniem, ale to co zrobiłeś to zwykłe świństwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KvM przed wrzuceniem takiego watku uzyj wczesniej opcji SZUKAJ bylo na tym forum 1000000 razy walkowane i temat jest zamkniety.

A czego mam niby szukać? Czy ktoś rok temu też kupował hurtem te bloki? Czy Wam już nie zaczyna powoli odbijać? JA się nie pytam czy to działa i jak działa, tylko czy są chętni na zakup TANIEJ niż przy zakupie pojedynczych egzemplarzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KvM przed wrzuceniem takiego watku uzyj wczesniej opcji SZUKAJ bylo na tym forum 1000000 razy walkowane i temat jest zamkniety.

A czego mam niby szukać? Czy ktoś rok temu też kupował hurtem te bloki? Czy Wam już nie zaczyna powoli odbijać? JA się nie pytam czy to działa i jak działa, tylko czy są chętni na zakup TANIEJ niż przy zakupie pojedynczych egzemplarzy.

Tylko że np. u ciebie pompka 250l/h kosztuje 22 to niezbyt sięopłaca...

Po prostu te pompki są beznadziejne. Już o wiele bym wolał zwykłego Aquashuta 600l/h którego mogę załatwić za 30 pln bezproblemowo a wydajnośc już zupełnie inna (przynajmniej powinna być). Wystarczyło by przetestować te 2 pompki razem i łatwo można by było ocenić. Nie twierdzę że ten aquashut ale przynajmniej powinien..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to czego masz szukac ??????????????

Slepy jestes, czy co ?

Temat tego zestawu byl poruszany juz kilkakrotnie, tego szukaj !!!!

A jak chcesz sobie robic gielde ogloszen, to na Oslej kolego, lub na gieldzie, nie na hardware !

Nie zrobilem swinstwa, tylko to co do mnie nalezy.

A QPA to sobie wyzywaj swoich kolegow, ja sobie wypraszam !!!!!!!!

Nie bedzie mnie byle szczaw QPA nazywal !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że np. u ciebie pompka 250l/h kosztuje 22 to niezbyt sięopłaca...

Po prostu te pompki są beznadziejne. Już o wiele bym wolał zwykłego Aquashuta 600l/h którego mogę załatwić za 30 pln bezproblemowo a wydajnośc już zupełnie inna (przynajmniej powinna być). Wystarczyło by przetestować te 2 pompki razem i łatwo można by było ocenić. Nie twierdzę że ten aquashut ale przynajmniej powinien..

pompki nikt nie musi kupować, ani zresztą niczego. Zrozumcie wreszcie, że ja tym nie handluję. Po prostu chcę to kupić dla siebie, a jak będzie więcej chętnych to można kupić to wszystko taniej, a więc nie tylko ja skorzystam, ale też inni, którzy kupią to ze mną do spółk. Co do pompek - dowiedziałem się, że za 25 PLN można kupić pompki 600l/h i taką biorę dla siebie (może nawet dwie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa zamknięta. Kto się załapał ten będzie miał taniej. Od tej chwili proszę do mnie nie pisać w tej sprawie, bo zamówienie zostało złożone i następne raczej prędko się nie zorganizuje. Jak ktoś jest b. chętny to niech sam zamawia (ale już w normalnej, a nie hurtowej cenie). Adres producenta/dystrybutora www.cpc.pl

Prawie tysiac zeta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa zamknięta. Kto się załapał ten będzie miał taniej. Od tej chwili proszę do mnie nie pisać w tej sprawie, bo zamówienie zostało złożone i następne raczej prędko się nie zorganizuje. Jak ktoś jest b. chętny to niech sam zamawia (ale już w normalnej, a nie hurtowej cenie). Adres producenta/dystrybutora www.cpc.pl

Prawie tysiac zeta...

Szkoda bo miałem ochote się skusić..... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi