freeman Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Nie wiem nic nt. tej karty a chcialbym wiedziec...wszystko?:) Warto zmieniac ze zwyklej 128? Czy majac 2 glosniki (od wiezy) mi sie to oplaca? Moze ktos jakies linki z recka podrzuci? (ja nie znalazlem) Wszelkie info sie przyda :D I czy to karta PCI, ktora wejdzie na plytke VIA 694? thx! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Nie zastanawiaj się tylko zmieniaj, opałac sie nawet jak byś miał 1 głośnik A jeszcze jak grasz w gierki wykorzystujace EAX to będzie miodzio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Absolutnie. Zrobisz sobie tylko przysluge. Jedyne co ma Creative do [gluteus maximus] to software. Zamiast byc lepsze raczej robi sie gorsze. Cos jak ATI tylko odwrot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Ok. Tylko, ze na stronie SB (www.soundblaster.com) nie ma SB Live! Value :( Moze wystepuje tez pod inna nazwa? Sa tam podane takie: Sound Blaster Live! Platinum 5.1 Sound Blaster Live! Sound Blaster Live! Gamer 5.1 Sound Blaster Live! MP3+ 5.1 Sound Blaster Live! DE 5.1 Sound Blaster Live! Platinum Sound Blaster Live! Player No to ktora to jest? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Karta suuper. Mam tak juz 3 lata. Nie mam zamiaru zmieniac za zadne skarby swiata. Nawet jakby mi ktos chcial dawac Audigy. Niech spada na drzewo. SB Live! Value RULEZZ :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Value jest starsza karta i nie jest juz produkowany. Roznica pomiedzy Value a pelnym Live jest digital input (?). Value niestety go nie ma. Watpie jednak, zebys go potrzebowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 A bedzie ta karta w pelni sprawnie dzialac pod WinXP? Slyszalem, ze byly z tym problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 działa w xp ale an sofcie z w2k... nie rób czasem upgradu sterów na te zalecane przez creative :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...