Fireman Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 DOBRY WYBÓR - naprawde życze miłego palenia płytek off course, SZANUJ PŁUCA I POLSKA ZIEMIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michelicus Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 No. ... czy jest cichy ... na początku gdy sie rozpedza ... troche słychac swiszczenie płyty (bądz co bądz to x 40) ale gdy juz nabierze prędkiści przelotowej .... cichnie. jak dotychczas wypala 700 MB w 3 minuty (na Platinum) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ile razy można mielić ten sam temat :!: to już było ze 20 razy omawiane i nawet te same napędy. Wystarczy sobie poszukać - gdzie są admini forum :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ja mialem w domu i teac'a i liteon'a - szczerze mowiac to liteon szybciej przegrywa plytki i kopiuje wszystko co mozliwe. Natomiast teac to sprawdzona konstrukcja, metalowe szyny i inne elementy mechaniczne wewnatrz. Liteona mozna zflashowac do predkosci 48x i wtedy to juz nie ma sie nad czym zastanawiac. p.s: ktos moze napisac skad to mialem, pracuje w sklepie komp biore na testy rozne rzeczy do domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michelicus Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 ja mialem w domu i teac'a i liteon'a - szczerze mowiac to liteon szybciej przegrywa plytki i kopiuje wszystko co mozliwe. Natomiast teac to sprawdzona konstrukcja, metalowe szyny i inne elementy mechaniczne wewnatrz. Liteona mozna zflashowac do predkosci 48x i wtedy to juz nie ma sie nad czym zastanawiac. p.s: ktos moze napisac skad to mialem, pracuje w sklepie komp biore na testy rozne rzeczy do domu No wlasnie ... jedynym problemem w TEAC jest brak mozliwości wyłączenia inteligentnego rozpoznawania nosnika i dobierania prędkości do jakiości tego nośnika. Efektem jest to ze wypala trochę wolniej. buuuuuuuuuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michelicus Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 ja mialem w domu i teac'a i liteon'a - szczerze mowiac to liteon szybciej przegrywa plytki i kopiuje wszystko co mozliwe. Natomiast teac to sprawdzona konstrukcja, metalowe szyny i inne elementy mechaniczne wewnatrz. Liteona mozna zflashowac do predkosci 48x i wtedy to juz nie ma sie nad czym zastanawiac. p.s: ktos moze napisac skad to mialem, pracuje w sklepie komp biore na testy rozne rzeczy do domu No wlasnie ... jedynym problemem w TEAC jest brak mozliwości wyłączenia inteligentnego rozpoznawania nosnika i dobierania prędkości do jakiości tego nośnika. Efektem jest to ze wypala trochę wolniej. buuuuuuuuuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Dziwne u mnie się z tym ni spotałem, ale może tyczy się to mowszych napędów. Chóc po teście wychodziło mu prędkość 7,8 x (czyli chciał wypalać wolniej - 4x) to wrzucałem 8x i po kłopocie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...