Skocz do zawartości
Michelicus

CD-RW 40x12x48 - Lite-on czy Teac ???

Rekomendowane odpowiedzi

ja mialem w domu i teac'a i liteon'a - szczerze mowiac to liteon szybciej przegrywa plytki i kopiuje wszystko co mozliwe. Natomiast teac to sprawdzona konstrukcja, metalowe szyny i inne elementy mechaniczne wewnatrz. Liteona mozna zflashowac do predkosci 48x i wtedy to juz nie ma sie nad czym zastanawiac.

p.s: ktos moze napisac skad to mialem, pracuje w sklepie komp biore na testy rozne rzeczy do domu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem w domu i teac'a i liteon'a - szczerze mowiac to liteon szybciej przegrywa plytki i kopiuje wszystko co mozliwe. Natomiast teac to sprawdzona konstrukcja, metalowe szyny i inne elementy mechaniczne wewnatrz. Liteona mozna zflashowac do predkosci 48x i wtedy to juz nie ma sie nad czym zastanawiac.  

p.s:  ktos moze napisac skad to mialem, pracuje w sklepie komp  biore na testy rozne rzeczy do domu

No wlasnie ... jedynym problemem w TEAC jest brak mozliwości wyłączenia inteligentnego rozpoznawania nosnika i dobierania prędkości do jakiości tego nośnika. Efektem jest to ze wypala trochę wolniej.

buuuuuuuuuu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

p.s:  ktos moze napisac skad to mialem, pracuje w sklepie komp  biore na testy rozne rzeczy do domu

No wlasnie ... jedynym problemem w TEAC jest brak mozliwości wyłączenia inteligentnego rozpoznawania nosnika i dobierania prędkości do jakiości tego nośnika. Efektem jest to ze wypala trochę wolniej.

buuuuuuuuuu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne u mnie się z tym ni spotałem, ale może tyczy się to mowszych napędów. Chóc po teście wychodziło mu prędkość 7,8 x (czyli chciał wypalać wolniej - 4x) to wrzucałem 8x i po kłopocie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...