malcolm28 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ja nie wiem tez od czego moze to byc zalezne tak jak ty robie format co miesiac przedtem ten pasek mi przelatywal tez cos kolo 30 razy a teraz jakby mu sie cos odmienilo i przelatuje max 3 sam nie wiem co jest ??ale w sumie na dobre wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 wchodzisz w mój komputer prawym przyciskiem -> właściwości -> zakładka sprzęt -> menedżer urządzeń -> kontrolery IDE... -> dla podstawowego i pomocniczego slave i master tam gdzie nie masz podłączonego urządzenia zmieniasz z "automatyczne wykrywanie" na "brak" u mnie po takim zabiegu pasek nie zdąrzy przelecieć jeden raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 sprawdź czy nagrywarka jest na pri master.Jak w nagrywarce niema zworki czasem windndows szaleje.U mnie pomogło ustawienie nagrywarki na pri master zworką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 LOL , ludzie nie mam pytan co do wlasnej glupoty :lol: Zrobilem sobie okragle kabelki Ata i zamiast HDD podlaczyc pod IDE 1 wrzucilem go przez pomylke pod IDE 2 :lol: Normalnie burak wszechczasow :lol: I pewnie do teraz bym sie z tym meczyl gdybym nie postanowil zmodowac kabelko na nowo . Dzizass czlowiek sam nie wie jakie lole potrafi dowalic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...