P!otrek 1983 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Mnie to nie śmieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Fajowe :) Gdzie takie mozna dostac? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 A mi się podoba :-) Nie znosze czarnych... ale cóż :P a fotka pochodzi z www.faktyimity.pl więc pewnie tam należy szukac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 14zl za jedna :D W cene wliczone koszty przesylki :D Hmm musze skombinowac pare groszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 A mi się podoba :-) Nie znosze czarnych... ale cóż :P a fotka pochodzi z www.faktyimity.pl więc pewnie tam należy szukac :D Lisek ja tez generalnie nie lubie czarnych, ale to jeszcze nie powod, zeby placic takim skur.....om jak panowie z redakcji FiM. Czytalem ten szmatlawiec, nie ma tam zadnej inteligentej zawartosci, zadnej merytoryki - tylko typowe polskie obrzucanie sie blotem i przjeskrawianie faktow. Ps: Jednym z redaktorow, jezeli nawet nie naczelnym ( nie pamietam ) jest niejaki Piotrowski - zabojca ksiedza Popieluszki. Po wyjsciu z pierdla dostal oferte od tej gazety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Ciekawia mnie dwie rzeczy 1. Jakby ludzie w szkole zareagowali na moja koszulke 2. Co by powiedzial ksiadz, jakby mnie zobaczyl :) (moze zaczal wyzywac od satanistow ?). Ale i tak mam na niego haka, bo jezdzi facet honda civic ! Koszulke to chetnie bym zalozyl, bo wyraza to co mysle o kosciele :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Ciekawia mnie dwie rzeczy 1. Jakby ludzie w szkole zareagowali na moja koszulke 2. Co by powiedzial ksiadz, jakby mnie zobaczyl :) (moze zaczal wyzywac od satanistow ?). Ale i tak mam na niego haka, bo jezdzi facet honda civic ! Koszulke to chetnie bym zalozyl, bo wyraza to co mysle o kosciele :) Stary ja tez nie lubie kleru itp, ale nie jest to dla mnie, w przeciwienstwie do niektorych wyznacznik wlasnego swiatopogladu. Polecam najpierw zapoznac sie z lektura tego czasopisma, a potem kupowac cos od nich, zeby miec chociaz ogolna wiedze na temat tego co oni soba reprezentuja. Jezeli ktos to swiadomie czyta i kupuje to jest dla mnie hmmm trudno wymyslic nawet takie inwektywy :twisted: , krotko mowiac zerem, ludzkim smieciem itp. Kurcze nie rozumiem jednego, mozna nie lubic czegos ale nalezy to uszanowac jezeli chcemy pozostac cywilizowanymi ludzmi, a nie drecholami co leja w pysk za to, ze im sie nie podobasz. Mnie ksiadz w liceum nazywal satanista (zreszta nie tylko on), lecz nie palam do instytucji kosciola katolickiego jakas zapalczywa nienawiscia. Szanuje czyjes poglady i wiare, nic mi do nich a im do mnie. Naprawde ludzie zwracajcie uwage na to co robicie, nie dajcie sie oglupic takimi haselkami na tych koszulkach. Wiem moze to i fajna sprawa, niezly wyglup i szpan przed kolegami, lecz niue zdajecie sobie sprawy, ze takie pisemka sa tworzone specjalnie w celu podgrzewania atmosfery wsrod tluszczy. A Jezeli nie chcecie byc zaliczaniu do chamskiego motlochu to odradzam takie koszulki i takie czasopisma. Sorki za ten belfersko-tatusiowaty ton, ale naprawde pewne sprawy bola mnie w naszym kraju niemilosiernie i musialem przelac tutaj swoj zal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 2 ostatnie da best ;) chyba se qpie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Kat ,ale co mnie obchodzi to czasopismo, nawet go nie czytalem i nie mam zamiaru. Ja chce koszulke, podobaja mi sie 1 i 3. A to co jest w czasopismie nic mnie nie obchodzi i watpie czy kogokolwiek tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Kat ,ale co mnie obchodzi to czasopismo, nawet go nie czytalem i nie mam zamiaru. Ja chce koszulke, podobaja mi sie 1 i 3. A to co jest w czasopismie nic mnie nie obchodzi i watpie czy kogokolwiek tak. Spoko mozesz noscic co chcesz, lecz zakladajac taka koszulke upodabniasz sie do tepego drecholca. Aha, a gdyby takie fajne koszulki sprzedawal np Adolf Hitler, Jozef Stalin czy inny bin Laden to tez bys kupowal? Kupujac u takich ludzi przyczyniasz sie do tego, ze naszym kraju jest tylu idiotow czytajacych takie bzdety ile wlasnie mamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Ciekawia mnie dwie rzeczy 1. Jakby ludzie w szkole zareagowali na moja koszulke 2. Co by powiedzial ksiadz, jakby mnie zobaczyl :) (moze zaczal wyzywac od satanistow ?). Ale i tak mam na niego haka, bo jezdzi facet honda civic ! Koszulke to chetnie bym zalozyl, bo wyraza to co mysle o kosciele :) Stary ja tez nie lubie kleru itp, ale nie jest to dla mnie, w przeciwienstwie do niektorych wyznacznik wlasnego swiatopogladu. Polecam najpierw zapoznac sie z lektura tego czasopisma, a potem kupowac cos od nich, zeby miec chociaz ogolna wiedze na temat tego co oni soba reprezentuja. Jezeli ktos to swiadomie czyta i kupuje to jest dla mnie hmmm trudno wymyslic nawet takie inwektywy :twisted: , krotko mowiac zerem, ludzkim smieciem itp. Kurcze nie rozumiem jednego, mozna nie lubic czegos ale nalezy to uszanowac jezeli chcemy pozostac cywilizowanymi ludzmi, a nie drecholami co leja w pysk za to, ze im sie nie podobasz. Mnie ksiadz w liceum nazywal satanista (zreszta nie tylko on), lecz nie palam do instytucji kosciola katolickiego jakas zapalczywa nienawiscia. Szanuje czyjes poglady i wiare, nic mi do nich a im do mnie. Naprawde ludzie zwracajcie uwage na to co robicie, nie dajcie sie oglupic takimi haselkami na tych koszulkach. Wiem moze to i fajna sprawa, niezly wyglup i szpan przed kolegami, lecz niue zdajecie sobie sprawy, ze takie pisemka sa tworzone specjalnie w celu podgrzewania atmosfery wsrod tluszczy. A Jezeli nie chcecie byc zaliczaniu do chamskiego motlochu to odradzam takie koszulki i takie czasopisma. Sorki za ten belfersko-tatusiowaty ton, ale naprawde pewne sprawy bola mnie w naszym kraju niemilosiernie i musialem przelac tutaj swoj zal :D Nic dodać nic ująć !!Popieram !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 :D myslalem, ze to jak rzucanie grochem o sciane, na szczescie sie mylilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Kat ,ale co mnie obchodzi to czasopismo, nawet go nie czytalem i nie mam zamiaru. Ja chce koszulke, podobaja mi sie 1 i 3. A to co jest w czasopismie nic mnie nie obchodzi i watpie czy kogokolwiek tak. Spoko mozesz noscic co chcesz, lecz zakladajac taka koszulke upodabniasz sie do tepego drecholca. Aha, a gdyby takie fajne koszulki sprzedawal np Adolf Hitler, Jozef Stalin czy inny bin Laden to tez bys kupowal? Kupujac u takich ludzi przyczyniasz sie do tego, ze naszym kraju jest tylu idiotow czytajacych takie bzdety ile wlasnie mamy. No dobra, ale co do jasnej cholery ma to od kogo kupuje koszulke !!!!!!! A jakby Bin Laden byl jedynym sprzedawca lekow, to bys ich nie kupowal ? Co ty macisz, to pismo ci czyms podpadlo czy jak ? Bo ty nie czepiasz sie koszulki, ale tego kto ja sprzedaje. A mnie to za przeproszeniem gowno obchodzi. I nie mow, ze zakladajac koszulke z jakims obrazkiem upodabniam sie to dresa(skad w ogole dresa wyciagles ?). Jak inni moag sobie uwielbiac Busha idiote, to ja moge nie lubic kosciola. Co do tego czy tez bym kupil - tak, nic mnie nie obchodzi kto sprzedaje. Jakby to srzedawal papiez, to tez bym kupil. I niby jak sie przyczyniam ? To nie ja twozre idiotow, idioci sa, takie pismo tylko ich opkazuje, jak nie bedzie pisma, to idioci nadal beda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Kat ,ale co mnie obchodzi to czasopismo, nawet go nie czytalem i nie mam zamiaru. Ja chce koszulke, podobaja mi sie 1 i 3. A to co jest w czasopismie nic mnie nie obchodzi i watpie czy kogokolwiek tak. Spoko mozesz noscic co chcesz, lecz zakladajac taka koszulke upodabniasz sie do tepego drecholca. Aha, a gdyby takie fajne koszulki sprzedawal np Adolf Hitler, Jozef Stalin czy inny bin Laden to tez bys kupowal? Kupujac u takich ludzi przyczyniasz sie do tego, ze naszym kraju jest tylu idiotow czytajacych takie bzdety ile wlasnie mamy. No dobra, ale co do jasnej cholery ma to od kogo kupuje koszulke !!!!!!! A jakby Bin Laden byl jedynym sprzedawca lekow, to bys ich nie kupowal ? Co ty macisz, to pismo ci czyms podpadlo czy jak ? Bo ty nie czepiasz sie koszulki, ale tego kto ja sprzedaje. A mnie to za przeproszeniem gowno obchodzi. I nie mow, ze zakladajac koszulke z jakims obrazkiem upodabniam sie to dresa(skad w ogole dresa wyciagles ?). Jak inni moag sobie uwielbiac Busha idiote, to ja moge nie lubic kosciola. Co do tego czy tez bym kupil - tak, nic mnie nie obchodzi kto sprzedaje. Jakby to srzedawal papiez, to tez bym kupil. I niby jak sie przyczyniam ? To nie ja twozre idiotow, idioci sa, takie pismo tylko ich opkazuje, jak nie bedzie pisma, to idioci nadal beda. Nie kumasz? szkoda :( Chodzilo mi tylko o troche obywatelskiej swiadomosci. Ja na ten przyklad nie kupilbym takiej fajnej koszulki np od neonazisty, gdyz nim gardze. Dlatego tez w twoim interesie jest zainteresowac sie kto robi te koszulki i co pisze w swoim magazynie. To tylka taka sugestia, poprostu ludzie beda utorzsamiac twoja osobe i twoje poglady z pogladami tego pisma, skoro nosisz ich koszulke :) Noszenie takiej koszulki to przejaw ewidentnego oszolomstwa, niczym nie roznia sie ci z Fim od tych z Ligi polskich rodzin, Samoobrony i Radai Maryja. Jednyna roznica to, ze przeginaja w druga strone. Nie chce ci dyktowac w co sie masz ubierac, lecz powinienes chociaz przeczytac to pismo i wtedy twoj wybor bedzie przynajmniej swiadomy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 W instytucje kościelne nie wierze (w Boga tak), ale takiej koszulki nie będe nosił ze względu na szacunek do osób praktykujących. Zresztą uważam to za afiszowanie swoich poglądów - często dziecinnych i nie przemyślanych (lub czysty szpan) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Eh koszulki calkiem fajne ale mam podobne zdanie jak Tom.O no moze po za tym o szczunku :) A i jeszcze jeden problem one sa biale :( i do tego nie wiem jak koszulka za 14zl z przesylka bedzie wygladac po 5 praniach :( pewnie jak szmata :( Ale coz jak ktos kupi to niech sie podzieli opinnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Ehhh......chyba se zamówie tą RZUĆ NA TACĘ, według mnie jest zaj*bista. Musze kogoś namówić na wydrukowanie tego formularza. Bo ma drukarka odmówiła współpracy :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Co do koszulek, poznałem już Waszą opinię. A co sądzicie o tym: "Spowiedź to okrutne i wielokrotne gwałcenie psychiki dziecka" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Co do koszulek, poznałem już Waszą opinię. A co sądzicie o tym: "Spowiedź to okrutne i wielokrotne gwałcenie psychiki dziecka" ? Czy ty człowieku nie masz innych problemów?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Co do koszulek, poznałem już Waszą opinię. A co sądzicie o tym: "Spowiedź to okrutne i wielokrotne gwałcenie psychiki dziecka" ? Skad pochodzi ten cytat? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Jezeli ktos jeszcze nie wie co reprezentuje soba pismo FiM : http://info.onet.pl/552820,11,item.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Co do koszulek, poznałem już Waszą opinię. A co sądzicie o tym: "Spowiedź to okrutne i wielokrotne gwałcenie psychiki dziecka" ? Wydaje mi sie, ze ten kto to napisal ma nasrane w glowie. Kat: my nie rozmawialismy o pismie, tylko o koszulkach. Ja naprawde tego nie rozumiem. Czy obchodzi cie co robi koncern coca-cola ze swoimi pieniedzmi ? A ile puszek/butelek tego napoju kupujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Co do koszulek, poznałem już Waszą opinię. A co sądzicie o tym: "Spowiedź to okrutne i wielokrotne gwałcenie psychiki dziecka" ? Wydaje mi sie, ze ten kto to napisal ma nasrane w glowie. Kat: my nie rozmawialismy o pismie, tylko o koszulkach. Ja naprawde tego nie rozumiem. Czy obchodzi cie co robi koncern coca-cola ze swoimi pieniedzmi ? A ile puszek/butelek tego napoju kupujesz... Tak obchodzi mnie co robi z moimi pieniedzmi koncern, ktorego produkty kupuje. Na miare swoich mozliwosci nie wspieram zlodziei, a juz w szegolnosci mordercow jakim jest pan piotrowski z FiM. Powtarzam, dla mnie mozesz chodzic sobie w czym chcesz, chcialem ci tylko uswiadomic, co to sa za ludzi i komu nieswiadomie nabijasz kabze. Ps;Czytales to z Onetu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Z onetu - co ? A jak odpowiedziales w ankiecie dotyczacej piracenia gier ? Kupujesz tylko orginalne gry Ps. Powtarzam, nie wiem kto pisze w tym magazynie i mnie nie obchodzi, wiec dyskusja ze mna to zly pomysl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Ciekawia mnie dwie rzeczy 2. Co by powiedzial ksiadz, jakby mnie zobaczyl :) (moze zaczal wyzywac od satanistow ?). Ale i tak mam na niego haka, bo jezdzi facet honda civic ! Mozesz wyjasnic mi co to ten hak? Co z tego ze jezdzi Honda Civic? Moze ma wlasny interes. Moj znajomy ksiadz ma we Wloszech sady i jezdzi Alfa 147. Jest bardzo mlody, zajmuje sie informatyka dodatkowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 O koszulkach sie nie wypowiem, szkoda klawiszy. Kat: Mimo ze mamy troche jednach inne poglody to zgadzam sie z tym co napisales i dzieki za tego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 O koszulkach sie nie wypowiem, szkoda klawiszy. Kat: Mimo ze mamy troche jednach inne poglody to zgadzam sie z tym co napisales i dzieki za tego posta. Ciesze sie :) Przy pewnych tematach nie wytrzymuje i staram sie innym (czasami na sile) cos przetlumaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 fajne te koszulki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Co do koszulek, poznałem już Waszą opinię. A co sądzicie o tym: "Spowiedź to okrutne i wielokrotne gwałcenie psychiki dziecka" ? co ty chcesz od spowiedzi :) dzieki niej i tym no jak im tam pierwszym piatkom miesiąca przestałem być katolikiem / najpierw z lenistwa i czystej przekory a next z powodów światopoglądowych/ a co do koszulek to widziałem lepsze rysunki i texty, ale koszulke z autografem benito, adolfa or józia to bym qpił / z pobudek czysto materialnych :)/ aha i bardzej mnie wq... ludzie z plakietką katolik na czole co to nigdy Biblii nie czytali a i tak nie mają żadnych watpliwosci ze to co mówią i czynią jest lube Bogu i jedyne słuszne . niestety w tym stadzie jest też duża osób stanu duchownego , co mnie zresztą nie dziwi gdyż jest reprtezentatywne dla panującego obecnie w Polsce modelu chrześcijaństwa rytu rzymskokatolickiego / a szadoki pompowały, pompowały..... i to by było na tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...